Levering in België (ma.- zat.) Leveringen buiten België? →
Shop online

Lakrids Selectie & Bottega Gold Prosecco -

€ 30.00
€ 55.00
€ 70.00
€ 70.00
€ 90.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Klik hier om de leverdatum te zien € 7.50

SKU: GFE2001326

Op zoek naar een écht uniek cadeau? Ontdek Lakrids by Bulow, traditionele Scandinavische drop omhuld met chocolade voor een heerlijk pittige, chocoladetraktatie. Het doel van Lakrids is "de wereld van drop laten houden", en met deze Selectie Box zal iedereen die hem ontvangt een dropfan worden.

De smaakvolle geschenkdoos bevat een verleidelijk assortiment populaire klassiekers en originele dropballetjes, omhuld in donkere, melk-, witte en dulce-chocolade met matte en sprankelende afwerkingen met zoute en zoete smaken, waaronder zout en karamel, goud, kerst, fruitige karamel, sneeuwbal en knapperige karamel. Allemaal glutenvrij.

Geniet van de Lakrids Selectie met Bottega Gold Prosecco Spumante, een frisse, elegante, levendige mousserende wijn gemaakt van Glera-druiven. Door zijn fruitige en bloemige bouquet is deze heldere sprankelende wijn uitstekend geschikt om van te genieten samen met de met chocolade omhulde drop. Dit is een geweldig cadeau-idee voor de feestdagen, Nieuwjaar en verjaardagen.
  • 1Lakrids Selection Box
  • 1Bottega Gold Prosecco Spumante, 75 cl - Alcohol 12%
  • 1Fles Gift Box Antraciet

SKU : GFE2001326

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.