Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online

Lenoble Blanc de Blancs Geschenkset met 2 Glazen

€ 85.50
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Klik hier om de leverdatum te zien € 8.50
Klik hier om de leverdatum te zien € 17.00

SKU: GFE2000125

Klink op de mooiste momenten van het leven met deze prachtige geschenkset met Franse Champagne. Een elegante fles Lenoble Blanc de Blancs wordt samen met een koppel stijlvolle champagneglazen van het champagnehuis Lenoble mooi verpakt in een luxueuze zwarte doos.

De kruidige, stevige Champagne met fruitige toetsen is de ideale aperitief. Het is een 100% Chardonnay Grand Cru van Chouilly in het wijngebied Côte des Blancs. Deze cuvée is een meesterwerk gemaakt van de meest elegante druivensoort in de hele Champagnestreek. Lenoble Champagne Grand Cru Blanc de Blancs won in 2010 de prestigieuze 'Concours de Bruxelles'.

Het champagnehuis werd meer dan een eeuw opgericht en wordt nog steeds als een echt familiebedrijf gerund door broer en zus, Antoine en Anne. De Lenoble werd door Robert M. Parker bestempeld als "een fantastische ontdekking".
  • 1Champagne Lenoble Brut Grand Cru Blanc De Blancs, 75 cl
  • 2Champagne Lenoble Glas
  • 1Luxury Black Box VIP ( 360 x 295 x 120 cm )
Wat zit erin?

Champagne Lenoble Brut Grand Cru Blanc De Blancs, 75 cl

Verfijnde aanzet en een opvallende frisheid vanaf het eerste mondcontact. Rijk maar delicaat koolzuur, dat voor volume zorgt. De wijnzuren zijn buitengewoon smaakrijk en de combinatie van bescheiden alcoholgehalte, frisse zuren en de koolzuurmassa zorgt voor intens genoegen. Prachtige finale met veel afwisseling, een grote wijninhoud en heel veel lengte. Schitterende cuvée waar het moeilijk vanaf blijven is.
Land: Frankrijk
Streek: Damery, Champagne
Druivensoort: 100% Chardonnay uit Chouilly

Info verbergen

SKU : GFE2000125

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.