Levering in België (ma.- zat.) Leveringen buiten België? →
Shop online

Eco Fruit Bowl

 40.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Klik hier om de leverdatum te zien € 10.50

SKU: GFE2000616

De traditionele fruitmand kreeg hier een eigentijdse, stijlvolle twist met de prachtige bamboe kom van LO Tableware. Het perfecte geschenk voor elke gelegenheid: om de feestdagen goed in te zetten, om iemand beterschap te wensen, kersverse moeders te feliciteren, om jonge koppels te verrassen op hun nieuwe stek, etc.

Een selectie klassiek fruit en exotisch fruit wordt zorgvuldig in de bamboe fruitschaal geschikt. De ecologisch duurzame en handgemaakte bamboe schaal van LO Tableware zal snel je favoriete schaal worden voor fruit of slaatjes.

Het assortiment wordt zorgvuldig met de hand in de bamboe schaal geschikt en bestaat uit een selectie van: mango, druiven, passievrucht, appel, peer, kiwi, sinaasappel, mandarijn, etc.
  • 1LO Tableware : Bamboo Bowl 21/23x9.5
  • 1Exotisch Fruit
  • 2Portie Klassiek Fruit
Wat zit erin?

Exotisch Fruit

Een portie exotisch fruit weegt ± 500 g kan bestaan uit een combinatie van mango, limoen, ananas, kaki, pompelmoes (afhankelijk van seizoensgebonden aanbod).
Een portie kan ook decoratiefruit bevatten, zoals jeneverbessen of goudbes.

Portie Klassiek Fruit

Een klassieke portie fruit weegt ± 500 g en kan bestaan uit een combinatie van appels, peren, bananen, mandarijnen, kiwi, passievruchten, appelsienen, pruimen, druiven, meloenen, nectarines, perziken of andere (afhankelijk van seizoensgebonden aanbod).
Een portie kan ook decoratiefruit bevatten, zoals jeneverbessen of goudbes.

Info verbergen

SKU : GFE2000616

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.