Shop online

Mendel Sémillon & Wijnring

 37.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Een elegante fles Mendel Sémillon witte wijn uit Argentinië is het middelpunt van onze tijdloze wijncadeau set. Complex, met tonen van witte bloemen, honing, kruiden en tropisch fruit, is Mendel Sémillon een echt plezier om te drinken. Dit is, samen met een roestvrij stalen wijnring van L'Atelier Du Vin om druppels op te vangen, een elegant wijn en accessoire cadeauset voor elke professionele gelegenheid. Als een speciaal geschenk als iemand goed werk heeft verricht of als bedanking voor een waardevolle klant is dit cadeau geschikt voor elk moment.
  • 1Mendel Semillon 2014 from Mendoza Argentina, 75 cl
  • 1L'Atelier Du Vin set 2 Wijn Ringen
  • 1Fles Gift Box Antraciet
Wat zit erin?

Mendel Sémillon is een complexe, elegante witte wijn met noten van witte bloemen, honing, kruiden en tropisch fruit. Het werd gecreëerd door het Mendelwijnhuis in Mendoza, Argentinië. Deze wijnboer bewerkt al 80 jaar de eigen wijngaard. Het wijnhuis biedt de perfecte combinatie tussen de passie van wijnboer Roberto de la Mota en een Argentijnse familietraditie. Mendel is volledig toegewijd aan het artisanale wijnproces. Het fruit wordt met de hand geplukt in de wijngaard, daarna gegist in kleine metalen vaten, waarna ze verder kunnen rijpen op de beste Franse eiken vaten. Het resultaat is een Sémillon met een rijke en zachte smaak dat prettig om drinken is.
Land: Argentinië
Druivensoort: Sémillon
Jaar: 2014
Inhoud: 75cl

Sinds 1926 is L'Atelier Du Vin gespecialiseerd in producten die het serveren van wijn vergemakkelijken en zo bijdragen aan uw plezier. Hun design en materiaal zijn een gestroomlijnde mix van vorm en functie.

Het wijnglas is niet inbegrepen in het cadeau.

Mendel Semillon 2014 from Mendoza Argentina, 75 cl

Mendel Sémillon is een complexe, elegante witte wijn met een toets van witte bloemen, honing, kruiden en tropisch fruit. Het Mendelwijnhuis in Mendoza, Argentinië, bewerkt al 80 jaar de eigen wijngaard. Het wijnhuis biedt de perfecte combinatie tussen de passie van wijnboer Roberto de la Mota en een Argentijnse familietraditie.
Mendel is volledig toegewijd aan het artisanale wijnproces. Het fruit wordt met de hand geplukt in de wijngaard, daarna gegist in kleine metalen vaten, waarop ze verder kunnen rijpen op de beste Franse eiken vaten. Het resultaat is een zachte Sémillon, maar zeer rijk aan smaak. De oogst van 2014 werd bekroond met 91 punten van de gerenommeerde Wine Advocate.
Land: Argentinië
Druivensoort: Sémillon
Jaar: 2014
Inhoud: 75 cl

Info verbergen

SKU : GOCC002237