Shop online

MacBook Pro 13" SmartShell Zwart

€ 44.95
€ 44.95
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
De SmartShell® beschermhoes van Speck is gemaakt voor de 13 inch MacBook Pro met Touch Bar en de 13 inch Macbook Pro zonder Touch Bar. Smartshell combineert een strakke harde cover met elegante afwerking. Zo heb je een stijlvolle bescherming tegen krassen, stoten en andere schade voor jouw Macbook.

Specificaties
- Duurzame, dunne beschermhoes
- Sterke clips
- Krasbestendig
- Antislip
- Strak design
- Meest verkochte bescherming ter wereld

14 dagen bedenktijd
  • 1MacBook Pro 2016 13" Cover SmartShell - Onyx Zwart
Wat zit erin?

MacBook Pro 2016 13" Cover SmartShell - Onyx Zwart

De SmartShell® beschermhoes van Speck is gemaakt voor de 13 inch MacBook Pro met Touch Bar en de 13 inch Macbook Pro zonder Touch Bar.

- Duurzame, dunne beschermhoes. Deze hardshell Macbook Pro 13" Touch Bar cover biedt een strak design en ultieme bescherming tegen krassen, barsten en deuken.
- Sterke clips. Uiterst sterke clips aan de achterkant die bestand zijn tegen drukkracht tot 15 kg, vermijden elke schade.
- Krasbestendig. De hardshell cover op maat biedt een volledige bescherming tegen krassen en slijtage.
- Antislip. De voetjes in rubber zorgen ervoor dat jouw 13 inch Macbook Pro met Touch Bar niet wegglijdt op gladde oppervlakten.
- Strak design. Ultra dun en licht design in twee delen is gemakkelijk om op de 13 inch Macbook Pro te klikken en weer af te nemen.
- Meest verkochte bescherming ter wereld. Bescherm jouw toestel met de meest verkochte hardshell cover voor de 13 inch Macbook Pro met of zonder Touch Bar.

Info verbergen

SKU : GFE2000235