Cava Père Ventura Tresor Nature Brut, 20 cl
Het Pere Ventura wijnhuis werd opgericht in 1992 en steunt op een familiale wijntraditie sinds de 19e eeuw. De Cava Pere Ventura Tresor Nature Brut is verfrissend en sprankelend met een delicate en lichtbruisende complexiteit. Deze wijn past perfect als aperitief, met zeevruchten of met andere delicatessen.
Land: Spanje
Regio: Sant Sadurní d’Anoia, Catalonië
Druivensoort: 40% Xarel-lo, 40% Macabeo, 20% Parellada
Godiva Signature Tablet : Dark Chocolate 90%, 90 g
Ingrediënten: cacaomassa, cacaoboter, fructose, emulgator (sojalecithine), boterolie, natuurlijk aroma.
Pure Chocolade: Min.cacao: 90%.
Allergenen : Bevat melk en melkproducten, soja en zijn producten; kan noten en derivaten bevatten
Voedingswaarde voor 100 g :
Energie 620 kcal / 2592 kj
Vetten 61 g
Daarom verzadigde vetzuren 40 g
Koolhydraten 25 g
Daaruit suikers 11 g
Vezels 11 g
Eiwit 10 g
Bewaar in een koele, droge plaats. Min +12C - Max +18C
Godiva Signature Tablet : Milk Salted Caramel, 90 g
Ingrediënten : suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, cacaomassa, glucosestroop, boterolie, boter, room, emulgator (sojalecithine), zout, rijsmiddel (E500 (ii)), natuurlijk aroma.
Melkchocolade: Min.cacao: 31%. Vaste melkbestanddelen: 26% min.
Allergenen : Bevat melk en melkproducten, soja en zijn producten; kan noten en derivaten bevatten
Voedingswaarde voor 100 g :
Energie 541 kcal / 2265 kJ
Vetten 32 g
Daarvan verzadigde vetzuren 21 g
Koolhydraten 60 g
Daaruit suikers : 58 g
Vezel 1,9 g
Eiwit : 7,4 g
Bewaar in een koele, droge plaats. Min +12C - Max +18C
Corné Port-Royal Cello met Chocolade Escargots, 6 st
Ingrediënten: Suiker, geroosterde hazelnoten, volle melkpoeder, cacaomassa, cacaoboter, geroosterde amandelnoten, palm olie, koolzaadolie, zonnebloemolie, emulgator: sojalecithine, natuurlijke aroma’s (vanille, karamel).
Melkchocolade bevat: min. 28% cacao, min. 22% melkpoeder.
Allergeneninformatie: Bevat of kan sporen van melk, soja, schaalvruchten, glutenbevattende granen, sesam, eieren bevatten.
Voedingswaardevermelding per 100g: energie 2250 kJ / 538 kcal – totale vetten 28,3 g – verzadigde vetzuren 13,8 g – koolhydraten 45,3 g – suikers 45,3 g – eiwitten 8,3 g – zout 0,11 g