Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online

Matsu Tinta de Toro Rode Wijn Trio in geschenkverpakking

 76.50
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Klik hier om de leverdatum te zien € 8.50
Klik hier om de leverdatum te zien € 17.00

SKU: GOCC002453

Matsu, wat in het Japans "wachten" betekent, is een eerbetoon aan alle wijnproducenten die al generaties lang wijngaarden bewerken en hun inspanning, kennis, respect en opoffering aan hun kunst hebben gewijd. De afbeeldingen van de echte wijnproducenten die de fles sieren, vertegenwoordigen ook de essentie van elk van de wijnen die deel uitmaken van deze unieke collectie van drie flessen Spaanse rode wijn.

Matsu is erin geslaagd om de traditionele kracht van Tinta de Toro wijnen van de oorsprongsbenaming Toro te behouden, die bekend staan om hun grote persoonlijkheid en volle zachtheid. Ontdek de drie variëteiten:

'El Picaro' is een moderne, soepele rode wijn met een vleugje eikenhout, veel moerbeien en een vleugje kruidnagel.

'El Recio is een weelderige, intense rode wijn met diep zwart fruit, chocolade, koffie, vanilletonen en zijdezachte tannines.

'El Viejo' is een krachtige, complexe rode wijn barstensvol kersen- en bramenfruit met nuances van sigarenkistjes, lavendel en grafiet.

Dit Spaanse wijngeschenktrio zal zeker indruk maken: eenmaal wanneer de unieke flesontwerpen voor het eerst worden gezien, en opnieuw wanneer van de verleidelijke rode wijn wordt genoten.
  • 1Matsu Geschenkdoos met 'El Picaro' 2014 Rood, 75 cl - 'El Recio' 2013 Rood, 75 cl - 'El Viejo' 2012 Rood, 75 cl
Wat zit erin?

Matsu Geschenkdoos met 'El Picaro' 2014 Rood, 75 cl - 'El Recio' 2013 Rood, 75 cl - 'El Viejo' 2012 Rood, 75 cl

'El Picaro' 2014 Rood, 75 cl
Een jonge, rode wijn die op biodynamische wijze gemaakt werd met abslouut respect voor de natuur. (Serveertemperatuur: 15°C - 17°C)
Land: Spanje
Streek: Toro
Druivensoort: Tinta de Toro
Wijnjaar: 2014

'El Recio' 2013 Rood, 75 cl
Een wijn met zeer beperkte oplage wordt volgens biodynamische technieken gemaakt met druiven van 60 tot 100 jaar oude wijnstokken. Het is een volle, rode wijn met veel finesse en een intens aroma van chocolade, zwart fruit en vanille. Het heeft een volle, zijdezachte smaak met minerale tonen en een aangename, lange nadronk. (Serveertemperatuur: 16°C - 18ºC)
Land: Spanje
Streek: Toro
Druivensoort: Tinta de Toro
Wijnjaar: 2013

'El Viejo' 2012 Rood, 75 cl
Deze wijn heeft een dieprode kleur met violet gekleurde tinten. Een zeer intense en krachtige geur met aroma's van rijp rood fruit dat goed samengaat met de gerookte, kruidige tonen dat verkregen werd door 16 maanden te rijpen in Franse eiken vaten. Het is vol in de mond met rijpe en ronde tannines met zoete tonen. De nadronk keert terug naar het geroosterd karakter van de houten vaten dat perfect verenigd wordt met het rijpe fruit... een absolute topper! (Serveertemperatuur: 16°C - 18°C)
Land: Spanje
Streek: Toro
Druivensoort: Tinta de Toro
Wijnjaar: 2012

Info verbergen

SKU : GOCC002453

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.