Shop online
Gift.be Voor ieder wat wils
  • Gratis Levering Vanaf €50
  • Gratis Geschenkverpakking
  • Veilige Betaling
  • Populaire Merken
Gift.be geschenkmand met champagne

Geschenkmanden of cadeaupakket bezorgen in België

Sinds 1998 is Gift.be dé specialist in het bezorgen van geschenkmanden en tal van andere cadeaupakketten in België.

Ons doel is om de beste delicatessen van over gans Europa te combineren in prachtige, elegante geschenkmanden die altijd weten te verrassen, voor welke gelegenheid dan ook. Bovendien maken wij er een punt van om het versturen van een geschenkmand via onze website zo eenvoudig en aangenaam mogelijk te maken.

Via onze site kan u gemakkelijk gepaste geschenkmanden voor verjaardagen, huwelijken, Kerstmis, Vaderdag en tal van andere gelegenheden vinden. En of u nu een cadeau zoekt voor hem, voor haar of voor de ganse familie, Gift.be heeft precies een cadeaupakket dat men met open armen zal ontvangen.

Gift.be geschenkmand met champagne

Van biermanden tot ontbijtmanden

Iedereen heeft een voorkeur voor een bepaalde keuken, drank of soort versnapering. Net daarom bieden wij heel specifieke geschenkmanden, bijvoorbeeld biermanden voor zij die liefhebber zijn van de betere Belgische bieren.

Of het nu een man is die houdt van een goede trappist, of een vrouwelijke bierliefhebster die het meer voor de zoete bieren heeft, bij Gift.be vindt u een bier geschenk dat in de smaak zal vallen.

Onze biermanden combineren bovendien deze overheerlijke bieren met bijhorend lekkers waaronder pralines van Godiva, koekjes van Destrooper en andere delicatessen. Of wat dacht u van een ontbijtmand geleverd aan huis met Oxfam koffie, hemelszoete honing, chocoladepasta en een assortiment van andere delicatessen voor bij het ontbijt.

Gift.be geschenkmand met champagne

Geschenkmanden met chocolade, wijn, champagne,…

Weet u niet goed wat gekozen, maar bent u ervan overtuigd dat een geschenkmand het perfecte cadeau is? Dan zal u met één van onze gecombineerde geschenkmanden die champagne, wijn of bier combineren met pralines, fijne koekjes en andere versnaperingen zeker erin slagen om de ontvanger een groot plezier te doen.

Voor het ganse gezin zijn er onze brunchpakketten waar ook hartige Gouda koekjes, mignonnettes en andere verwennerijen inzitten. Liefhebbers van een "dolce vita" levensstijl tenslotte zullen zich met een Italiaans geschenkmandje gevuld met salami, Ferrero Rocher en de perfecte Italiaanse kaas in het zonnige Italië wanen.

Gift.be geschenkmand met champagne

Kerstpakketten

Wie Kerstmis zegt, denkt meteen aan lekker eten, geschenken en leuk gezelschap. Net deze zaken worden bij Gift.be gecombineerd in beeldige kerstpakketten.

Elk jaar ontwikkelen onze geschenkenexperts een collectie nieuwe geschenkmanden voor Kerstmis met topwijnen, champagne en delicatessen geselecteerd door fervente foodies. Zowel grote multinationals als regionale KMO’s en andere instellingen doen tijdens de eindejaarsperiode een beroep op onze relatiegeschenken service om een kerstpakket bij hun zakelijke relaties in België en elders in Europa te bezorgen.

Ons geschenkenteam staat u ook graag bij in het personaliseren van uw eindejaarsgeschenk naar uw wensen en bedrijfsstijl. Chocolade geschenken, kaasmanden, biermanden, wijnpakketten, zegt u het maar; Gift.be maakt uw wensen voor het nieuwe jaar op gepaste wijze over met een stijlvol geschenk volledig in de stijl van Kerstmis.