Shop online

Mendel Finca Remota & 2 Glazen

 99.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Uit voorraad!
Terug
Vragen?
Elegantie, stijl en klasse beschrijven deze cadeauset van rode wijn.

Mendel Finca Remota is een fantastiche Argentijnse Malbec gecreëerd met sterk aromatische druiven afkomstig van een 60 jaar oude wijngaard. Mede doordat hij gerijpt wordt in 100% niewe Franse eiken vaten, wordt de Mendel Finca Remota gekarakteriseerd door zijn geweldige ‘body’, structuur en harmonie in de mond. De wijn heeft een erg volle smaak en een beetje zoetigheid komt bovendrijven dankzij zijn rijpe fluwelige tannines. Hij is erg vleesachtig met fijne en aanwezige tannines met een erg goed geïntegreerde zuurtegraad die de wijn frisheid en reliëf verlenen. De fruitaroma’s versterken de volmaakt rijpe kwaliteiten van de wijn en de tinten vanille, caramel, koffie en tabak geven lengte aan de wijn.

Een mooi paar Tritan Crystal rode wijnglazen, vervaardigd door de Duitse glazenmaker Schott Zwiesel, vervolledigen dit wijngeschenk. Schott Zwiesel glazen – altijd extra duurzaam met een uitstekende balans – worden gecreëerd door vermaarde sommeliers om de smaak en het aroma van de wijn kracht bij te zetten.
  • 1Mendel Finca Remota 2009, 75 cl
  • 2Schott Zwiesel Wijn Glas
  • 1Luxury Black Box VIP
Wat zit erin?

Mendel Finca Remota 2009, 75 cl

De Mendel Finca Remota wordt gekenmerkt door zijn volle lichaam, structuur en harmonie in de mond. De eerste dronk is zeer vervullend met enkele zoete toetsen dankzij de rijpe fluwelen tannines. De vlezige structuur en fijne tannines geven de wijn een goed geïntegreerde zuurgraad die de wijn fris en verlichtend maakt bij de hoofddronk. Het geheel is een complexe maar elegante en harmonieuze wijn met een lange afdronk vol smaak.
Robert Parker: 94/100
Land: Argentinië
Regio: Mendoza
Druivensoort: 100% Malbec
Wijnjaar: 2009

Schott Zwiesel Wijn Glas

Tritan : Gepatenteerde stabiliteit; breuk- en krasbestendig en vanzelfsprekend vaatwasmachine bestendig.

Info verbergen

SKU : GOCC002344