Shop online

Mendel Finca Remota 2009, 75 cl

 65.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Uit voorraad!
Terug
Vragen?
Het Mendel wijnhuis belichaamt de vereniging van Roberto de la Mota - een van de meest gerespecteerde en ervaren wijnmakers van Argentinië - met een gevestige Argentijnse wijnfamilie. Samen zijn ze toegewijd aan het produceren van wijn van superieure kwaliteit.

Mendel Finca Remota: de druiven komen uit Altamira op 120 kilometer ten zuiden van de stad Mendoza en groeien op ongeveer 1100 meter hoogte. In dit microklimaat hebben we een kleine wijngaard met ongeveer 60 jaar oude Malbec. Deze wijngaard produceert zeer geconcentreerde druiven met een intens aroma. De wijn wordt gerijpt in nieuwe Franse eiken vaten. In dit hooggelegen zonnige woestijnklimaat speelt irrigatie een fundamentele rol in het bepalen van de kwaliteit van de druiven. Er wordt het hele jaar rond zorgvuldig gewerkt in deze wijngaarden om een oogst van de hoogste kwaliteit te bekomen.
  • 1Mendel Finca Remota 2009, 75 cl
  • 1Champagne/Wijn Gift Box Antraciet
Wat zit erin?

Mendel Finca Remota 2009, 75 cl

De Mendel Finca Remota wordt gekenmerkt door zijn volle lichaam, structuur en harmonie in de mond. De eerste dronk is zeer vervullend met enkele zoete toetsen dankzij de rijpe fluwelen tannines. De vlezige structuur en fijne tannines geven de wijn een goed geïntegreerde zuurgraad die de wijn fris en verlichtend maakt bij de hoofddronk. Het geheel is een complexe maar elegante en harmonieuze wijn met een lange afdronk vol smaak.
Robert Parker: 94/100
Land: Argentinië
Regio: Mendoza
Druivensoort: 100% Malbec
Wijnjaar: 2009

Info verbergen

SKU : GOCC002041

Vervolledig jouw geschenk

L'Atelier Du Vin anti-drup uitgietstoppen soepel Vintage
L'Atelier Du Vin anti-drup uitgietstoppen soepel Vintage
€ 11.11
L'Atelier Du Vin set 2 Wijn Ringen
L'Atelier Du Vin set 2 Wijn Ringen
€ 17.95
L'Atelier Du Vin Gard'Vin on/off zwart met 2 stoppen
L'Atelier Du Vin Gard'Vin on/off zwart met 2 stoppen
€ 38.00