Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online

Merryvale Profile 2016, 75 cl

 165.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Klik hier om de leverdatum te zien € 8.50
Klik hier om de leverdatum te zien € 17.00

SKU: GOCC001462

Dit wijnhuis in de Californische Napa Valley is in zijn 20-jarig bestaan uitgegroeid tot een begrip in de internationale wijnwereld. Het begrip ‘nieuwe-wereldwijn’ is nauwelijks van toepassing op een met oog voor detail samengestelde, Bordeaux-gestylede klassieker als de Profile.

De Profile is Merryvale's vlaggenschip, deze rode Bordeaux wijn is een presentatie van het allerbeste fruit uit elke vintage. Onze favoriete teelt van Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot en Cabernet Franc zijn gekozen voor hun concentratie, de diepte van hun smaak en fijne tannine structuur om een rijke, elegante en weelderige wijn te produceren. Na zes dagen afkoeling onderging de wijn uitgebreide maceratie. De profile werd daarna 25 maanden gerijpt in 90% nieuwe Franse eiken vaten.
  • 1Merryvale Profile Napa Valley 2013, 75 cl
  • 1Fles Gift Box Antraciet
Wat zit erin?

Merryvale Profile Napa Valley 2013, 75 cl

Profile is een mix van de fijnste Cabernet Sauvignon en Petit Verdot druiven, zorgvuldig geselecteerd omwille van hun concentratie, diepte en fijne tannine. De wijn wordt voornamelijk op nieuwe Franse eik gerijpt en ongefilterd gebotteld. De Profile 2011 biedt weelderige aroma’s van zwarte bessen, cassis, een zoete bessenmis, zwarte thee met toetsen van vanille, kruiden en geroosterde eikentonen. De wijn heeft een volle body met rijpe tannines en een lange afdronk. Deze wijn kan minstens twee decennia bewaart en verder gerijpt worden, maar kan ook jong gedronken worden. We raden aan de wijn te decanteren.
'The Wine Advocate' & Robert Parker: 96 punten.
Land: California, USA
Streek: Napa Valley
Druivensoort: 92% Cabernet Sauvignon, 8% Petit Verdot
Wijnjaar: 2013

Info verbergen

SKU : GOCC001462

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.