Shop online

Merryvale Starmont Cabernet Sauvignon & Snacks

 58.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Dit elegante geschenk van rode wijn en snacks zal iedereen kunnen bekoren. Onze favoriete Buiteman kaaskoekjes, een notenmix en een mengeling gedroogd fruit worden gecombineerd met een fles rode wijn Merryvale Starmont Cabernet Sauvignon uit de Napa Valley in Californië.

Deze fruitige rode wijn met een complex en soepel karakter bevat aroma’s van geconcentreerde braambessen en cassis. Het is de perfecte manier om een lange dag goed af te sluiten of presenteer deze wijn als aperitief bij een etentje onder vrienden. Bovendien is dit geschenk ook het ideale relatiegeschenk.

Merryvale is de eerste wijnmakerij gebouwd in Napa Valley na de intrekking van het verbod. Met zijn mooie fontein en historische Europese, is Merryvale gelegen in het centrum van de wijnproducerende regio "premium" van Amerika. In zijn werk in de wijngaard, wijnmakers Merryvale benadrukken kwaliteit boven kwantiteit, en geen compromis. Merryvale zet zich in voor maatschappelijk verantwoorde en duurzame wijnbouw en streeft naar het natuurlijke evenwicht dat moet bestaan in de wijngaarden.

Het wijnglas en de kommetjes zijn niet inbegrepen in dit geschenk.
  • 1Merryvale Starmont Cabernet Sauvignon 2016, 75 cl
  • 1Buiteman Gouda Kaasballetjes, 75 g
  • 1Buiteman Broodsticks met Zongedroogde Tomaten, 75 g
  • 1Gedroogd Tropisch Fruit Mix in Groot Doorzichtig Doosje
  • 1Noten Mix Vierkant Doosje
  • 1Luxueuze Witte Doos
Wat zit erin?

Merryvale Starmont Cabernet Sauvignon 2016, 75 cl

Robijnrode kleur. De neus is intens aromatisch met toetsen van cassis, zwarte kersen, gedroogde kruiden en viooltjes. De smaak is rond, fluweelzacht op de tong, geconcentreerde wijn met hints van eik, met een lange afdronk.
Land: California, VS
Streek: Napa Valley
Druivensoort: Cabernet Sauvignon
Wijnjaar: 2016

Info verbergen

SKU : GOCC002457

Vervolledig jouw geschenk

L'Atelier Du Vin Gard'Vin on/off zwart met 2 stoppen
L'Atelier Du Vin Gard'Vin on/off zwart met 2 stoppen
€ 38.00
L'Atelier Du Vin thermometer
L'Atelier Du Vin thermometer
€ 65.00