Shop online

Merryvale Starmont Duo

 50.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Het wijnhuis Merryvale presenteert: het Starmont wijnhuis, gevestigd op de grens van Napa Valley en Carneros. Het wijnhuis produceert duurzame wijnen met Chardonnay en Pinot Noir cépages uit de koelere Carneros regio met zeeklimaat. Het verhaal van Starmont begon 25 jaar geleden als integraal deel van het Merryvale wijnhuis. De krachtige wijnen zijn zeer toegankelijk en ecologisch verantwoord.

De witte Starmont Chardonnay is een vrij lichte wijn met een strogele kleur. In de neus aroma's van rijp fruit: appels, citrus, peer, botersnoepjes en vanille. Toetsen van appel en peer met citrus en subtiele hints van eik met een aangename, verfrissende afdronk. De rode Starmont Cabernet Sauvignon heeft een dieprode kleur met zwarte en paarse nuances. In de neus hints van donkere kersen, rode bessen en kruidige aroma's zoals kruidnagel, peper en gedroogde salie. Krachtige toetsen van rood fruit met subtiele vleugjes van getoaste eik. Mooie afdronk met krachtige structuur en aangename tannines.
  • 1Merryvale Starmont Cabernet Sauvignon 2016, 75 cl
  • 1Merryvale STARMONT Chardonnay 2016, 75 cl
  • 1Luxueuze Witte Doos
Wat zit erin?

Merryvale Starmont Cabernet Sauvignon 2016, 75 cl

Robijnrode kleur. De neus is intens aromatisch met toetsen van cassis, zwarte kersen, gedroogde kruiden en viooltjes. De smaak is rond, fluweelzacht op de tong, geconcentreerde wijn met hints van eik, met een lange afdronk.
Land: California, VS
Streek: Napa Valley
Druivensoort: Cabernet Sauvignon
Wijnjaar: 2016

Merryvale STARMONT Chardonnay 2016, 75 cl

Met levendige strogele kleur is de Starmont Chardonnay Carneros een wijn met krachtige aroma's van Gravenstein en en Granny Smith appels, citrus. Kruidige afdronk met anijs en venkel.
Land: California, VS
Streek: Napa Valley
Druivensoort: 100% Chardonnay
Wijnjaar: 2016

Info verbergen

SKU : GOCC002142

Vervolledig jouw geschenk

L'Atelier Du Vin Gard'Vin on/off zwart met 2 stoppen
L'Atelier Du Vin Gard'Vin on/off zwart met 2 stoppen
€ 38.00
L'Atelier Du Vin thermometer
L'Atelier Du Vin thermometer
€ 65.00