Shop online

Mill & Mortar Gift Box Geschenkbox Kruiden

 35.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Scandinavië is hip. Alle culinaire trendwatchers houden het Hoge Noorden in de gaten. Het Deens kruidenmerk Mill & Mortar, dat in 2008 werd opgericht, doet haar afkomst alle eer aan. Ze werken enkel met gecertificeerde biologische kruiden, bewaren de kruiden op een correcte manier en spelen niet vals: je krijgt wat er op het etiket beloofd wordt.

Verras je vriendin, broer of moeder met een unieke box die drie Mill & Mortar specerijen bevat. De pure, onvermengde specerijen zitten in metalen doosjes die een echte eyecatcher zijn in de keuken.

De Black Salt Flakes waren onmisbaar in deze box. De knapperige, zwarte zoutvlokken vormen een mooi contrast met lichte ingrediënten als vis, groenten en eieren. Ze werden bovendien met de hand gewonnen uit ondergrondse bronnen in Alicante. Zuiverder kan niet. Hetzelfde geldt voor de Smoked White Penja peper die gerookt werd boven berkenhout. Ten slotte bevindt ook de kruidenblend Herbes de Provence zich in deze box: een kruidenmix die uitermate geschikt is voor de mediterraanse keuken.

Elke foodie weet dat kwaliteitsvolle kruiden je gerecht een niveau hoger kunnen tillen. Verras hem of haar meet deze originele box!
  • 1Mill & Mortar Black Salt Flakes, 80 g
  • 1Mill & Mortar Penja, White Smoke Peppercorn, Cameroun
  • 1Mill & Mortar Herbes de Provence
  • 1Gift Box Mill & Mortar
Wat zit erin?

Black salt
Ingrediënten: Zout (NaCl), kleurstof: koolstof van plantaardig

Herbes de provence
Ingrediënten: Rozemarijn, oregano, tijm, basilicum
Biologisch

Smoked White Penja
Ingrediënten: Gerookte, witte peper, kameroen

Info verbergen

SKU : GFE2000281