Shop online

Mylène Caribou Gift Box

 32.90
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Tijdelijk niet beschikbaar
Terug
Vragen?
Met de Caribou collectie in huis waan jij je zo in Canada: een land waar de immense, ongerepte natuurgebieden, meren, bergen en bossen zover reiken als het oog kan zien. De Room Sticks hebben een zinnenstrelende en luxueuze geur op basis van vanille, musk en bloemen, een parfum dat gelijkmatig verspreid wordt in de ruimte waar jij onaangename geurtjes wilt verdrijven. Je krijgt er meteen een heerlijk aangename geursensatie voor in de plaats. De Caribou Hand Soap bevat verzachtende en hydraterende stoffen en kan met zijn mild reinigende kracht werkelijk door iedereen gebruikt worden, zelfs door wie bijzonder gevoelige of droge handen heeft.
  • 1Mylène Caribou Gift Box
Wat zit erin?

Mylène Caribou Gift Box

Room Sticks
Laat je favoriete kamer heerlijk ruiken met deze geurstokjes. Verdrijft onaangename geurtjes, is decoratief en zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van het parfum. Luxueuze geur op basis van vanille, musk en bloemen.

Hand Soap
Milde handzeep met verzachtende en verzorgende componenten zoals glycerine en glyceryloleaat die de huid hydrateren en verzachten. De zinnenstrelende en luxueuze geur op basis van vanille, musk en bloemen laat je heerlijk wegdromen.

Info verbergen

SKU : GFE2000585

Vervolledig jouw geschenk

Aloë Vero in White Flower Pot
Aloë Vero in White Flower Pot
€ 20.00
Mylène Frøya Gift Box
Mylène Frøya Gift Box
€ 32.90
Champagne Baron Albert Brut met Etui, 75 cl
Champagne Baron Albert Brut met Etui, 75 cl
€ 26.50
Uit voorraad
Mylène Cocoon Gift Box
Mylène Cocoon Gift Box
€ 33.30
Uit voorraad