Shop online

Mylène Cocoon Gift Box & Caribou Gift Box

€ 33.30
€ 66.00
€ 80.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info Gratis
Info € 9.95
Maak je huis helemaal zen met de prachtige geursensaties van de Caribou Gift Box en de zachte gezelligheid van de Cocoon Gift Box.

Met de Caribou collectie in huis waan jij je zo in Canada: een land waar de immense, ongerepte natuurgebieden, meren, bergen en bossen zover reiken als het oog kan zien. De Room Sticks hebben een zinnenstrelende en luxueuze geur op basis van vanille, musk en bloemen, een parfum dat gelijkmatig verspreid wordt in de ruimte waar jij onaangename geurtjes wilt verdrijven. Je krijgt er meteen een heerlijk aangename geursensatie voor in de plaats. De Caribou Hand Soap bevat verzachtende en hydraterende stoffen en kan met zijn mild reinigende kracht werkelijk door iedereen gebruikt worden, zelfs door wie bijzonder gevoelige of droge handen heeft.

Laat gezelligheid en comfort de sfeer in je interieur bepalen dankzij deze Cocoon Plaid. Knus, heerlijk zacht, lekker warm en multifunctioneel in gebruik: genieten in stijl kan eenvoudig zijn!
  • 1Mylène Cocoon Gift Box
  • 1Mylène Caribou Gift Box
Wat zit erin?

Mylène Caribou Gift Box

Room Sticks
Laat je favoriete kamer heerlijk ruiken met deze geurstokjes. Verdrijft onaangename geurtjes, is decoratief en zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van het parfum. Luxueuze geur op basis van vanille, musk en bloemen.

Hand Soap
Milde handzeep met verzachtende en verzorgende componenten zoals glycerine en glyceryloleaat die de huid hydrateren en verzachten. De zinnenstrelende en luxueuze geur op basis van vanille, musk en bloemen laat je heerlijk wegdromen.

Info verbergen

SKU : GFE2000580

Vervolledig jouw geschenk

Aloë Vero in White Flower Pot
Aloë Vero in White Flower Pot
€ 20.00
Cava Pere Ventura Tresor Nature Brut, 75 cl
Cava Pere Ventura Tresor Nature Brut, 75 cl
€ 19.40
Neuhaus Collection Discovery, 25 st
Neuhaus Collection Discovery, 25 st
€ 29.50
Champagne Moët & Chandon Ice Impérial & 2 Glazen Geschenkdoos, 75 cl
Champagne Moët & Chandon Ice Impérial & 2 Glazen Geschenkdoos, 75 cl
€ 99.00
Uit voorraad