Shop online

Mylène Eivissa Gift Box

€ 26.60
€ 48.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
In het hemelse Ibiza vonden wij de inspiratie voor onze Eivissa-collectie, die de Catalaanse naam voor het eiland draagt. De hele Eivissa-collectie draagt een heerlijk zomers parfum met geurnoten van roze peper, frisse bergamot, rozen, witte bloemen, patchoeli, amber en musk. De Eivissa Hand Soap bevat mild reinigende, verzachtende, en hydraterende elementen. De Eivissa Hand & Body Lotion is een rijke lotion voor de handen en het lichaam op basis van natuurlijke oliën. Na het wassen van je handen of het nemen van een douche of bad, maakt dit product de huid weer heerlijk zacht en soepel. Beiden zijn verpakt samen met een gastenhanddoek in een mooie doos. Kortom: een must have!
  • 1Mylène Eivisia Gift Box
Wat zit erin?

Mylène Eivisia Gift Box

Eivissa Hand Soap
Handzeep geschikt voor elk huidtype en elk familielid. Bevat mild reinigende componenten en verzachtende, hydraterende elementen. Verrijkt met een heerlijk zomers parfum met geur¬noten van roze peper, frisse bergamot, rozen, witte bloemen, patchoeli, amber en musk.

Eivissa Hand & Body lotion
Rijke lotion voor de handen en het lichaam op basis van na¬tuurlijke oliën. Dankzij een optimale combinatie van verzorgende ingrediënten maakt dit product de huid weer heerlijk zacht en soepel. Verrijkt met een heerlijk zomers parfum met geur¬noten van roze peper, frisse bergamot, rozen, witte bloemen, patchoeli, amber en musk.

Eivissa Gastendoekje
Geef je over aan dat zalige zomergevoel en laat de Eivissa-producten je verleiden tot het creëren van jouw eigen Ibiza-invulling!

Info verbergen

SKU : GFE2000574

Vervolledig jouw geschenk

Mylène Bath Foam Gift Box
Mylène Bath Foam Gift Box
€ 20.80
Mylène Lovely Gift Box
Mylène Lovely Gift Box
€ 26.30
Mylène The Original Gift Box
Mylène The Original Gift Box
€ 28.90
Mylène Frøya Gift Box
Mylène Frøya Gift Box
€ 32.90