Shop online

Mylène Eivissa Gift Box & Spathyphillum Kamerplant

 48.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Tijdelijk niet beschikbaar
Terug
Vragen?
Laat je huis heerlijk ademen en baden in frisheid met de Mylène Eivissa Gift Box vol zomers geuren en de luchtzuiverende Spathyphillum kamerplant of lepelplant.

De hele Eivissa-collectie draagt een heerlijk zomers parfum met geurnoten van roze peper, frisse bergamot, rozen, witte bloemen, patchoeli, amber en musk. De Eivissa Hand Soap bevat mild reinigende, verzachtende, en hydraterende elementen. De Eivissa Hand & Body Lotion is een rijke lotion voor de handen en het lichaam op basis van natuurlijke oliën. Na het wassen van je handen of het nemen van een douche of bad, maakt dit product de huid weer heerlijk zacht en soepel. Beiden zijn verpakt samen met een gastenhanddoek in een mooie doos. Kortom: een must have!
  • 1Koziol Organizer 'Pottichelli M' Wit
  • 1Spathiphyllum
  • 1Mylène Eivisia Gift Box
Wat zit erin?

Mylène Eivisia Gift Box

Eivissa Hand Soap
Handzeep geschikt voor elk huidtype en elk familielid. Bevat mild reinigende componenten en verzachtende, hydraterende elementen. Verrijkt met een heerlijk zomers parfum met geur¬noten van roze peper, frisse bergamot, rozen, witte bloemen, patchoeli, amber en musk.

Eivissa Hand & Body lotion
Rijke lotion voor de handen en het lichaam op basis van na¬tuurlijke oliën. Dankzij een optimale combinatie van verzorgende ingrediënten maakt dit product de huid weer heerlijk zacht en soepel. Verrijkt met een heerlijk zomers parfum met geur¬noten van roze peper, frisse bergamot, rozen, witte bloemen, patchoeli, amber en musk.

Eivissa Gastendoekje
Geef je over aan dat zalige zomergevoel en laat de Eivissa-producten je verleiden tot het creëren van jouw eigen Ibiza-invulling!

Info verbergen

SKU : GFE2000575