Shop online

Mylène My First Gift Box

 20.80
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Tijdelijk niet beschikbaar
Terug
Vragen?
Baby’s eerste badje…
… herinner je je dat nog? Dat spannende gevoel omdat alles nog nieuw en bijzonder is? Die kriebels in je buik omdat je er al zo lang naar uitgekeken hebt? Maar ook die praktische zorgen omdat je het vanaf de eerste keer perfect wilt doen? Perfect was het vast niet, maar hopelijk wel een herinnering om te koesteren en die zich graag herhaalt bij het opgroeien.
Omdat de tere huid van je kleine schat de beste zorg vereist, lanceerde Mylène een collectie milde producten speciaal ontwikkeld voor baby’s, peuters en kleuters. Deze zijn pH-huidneutraal en dermatologisch getest en werden verrijkt met katoen(zaadextract of –olie), gekend om zijn verzachtende eigenschappen. Samen met het hypoallergene, zacht fruitige uniseks parfum heeft Mylènes My First Collection alles in huis om van elk badje een bijzonder fijn moment te maken, voor jou én je oogappel.
Enjoy, and take care of your little ones.
  • 1Mylène My First Gift Box
Wat zit erin?

Mylène My First Gift Box

My First Shampoo
My First Shampoo voor baby’s, peuters en kleuters is dermatologisch getest en werd
verrijkt met natuurlijk katoenzaadextract voor een verzachtend effect. Dit pH-huidneutrale product heeft een hypoallergeen parfum (zacht fruitige geur). De haren zijn na het wassen makkelijk doorkambaar. Gebruik: wat shampoo aanbrengen op nat haar en gelijkmatig verdelen. Wassen en nadien goed uitspoelen.
Bij contact met de ogen, onmiddellijk uitspoelen.

My First Bath Foam
Dit verzorgend badschuim voor baby’s, peuters en kleuters is dermatologisch getest en werd verrijkt met natuurlijk katoenzaadextract, dat verzachtend werkt. Dit product is pH-huidneutraal en bevat een hypoallergeen parfum met zacht fruitige geur. Gebruik: 3-5 kneepjes badschuim aan het stromende badwater toevoegen. Na het baden het lichaam
afspoelen om schuimresten te verwijderen.

My First Sponge
Kindvriendelijke en kleurrijke badspons in de vorm van een waterdiertje die baby’s, peuters en kleuters op een speelse wijze laat kennismaken met het reinigen van hun lichaam.

Info verbergen

SKU : GFE2000576

Vervolledig jouw geschenk

Teddybear Boogy 2
Teddybear Boogy 2
€ 15.95
Mylène Lovely Gift Box
Mylène Lovely Gift Box
€ 26.30
Mylène Cocoon Gift Box
Mylène Cocoon Gift Box
€ 33.30