Shop online

Mylène Hammam Gift Box

 30.90
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
De magie van het Verre Oosten…
… waar baden tot een ware kunst verheven is en bestaat uit een eeuwenoud traditioneel reinigingsritueel voor lichaam en geest. Waar een badhuis een toevlucht vormt voor ieders gezondheid, een ankerpunt ook voor ieders welbevinden. Die sfeervolle magie en extra dimensie wil je ook thuis beleven. Sluit je ogen en ervaar de warmte van je eigen oosterse Hammam. Laat die magische sensatie helemaal tot jou komen dankzij de geraffineerde luxegeur waarin Mylène het Verre Oosten gevat heeft: een hemels parfum op basis van karamel, citrus, oranjebloesem, jasmijn en musk dat volledig tot zijn recht komt in een handzeep en lotion voor de handen en het lichaam. Wentel je er ten volle in en geniet.
  • 1Mylène Hammam Gift Box
Wat zit erin?

Mylène Hammam Gift Box

Hammam Hand Soap:
Hammam hand soap is een mild reinigende handzeep, verrijkt met verzorgende ingrediënten zoals glycerine waardoor je huid niet alleen gehydrateerd wordt maar ook zijdezacht aanvoelt. De glinsterende pigmenten zorgen voor een luxueus accent. Ook het heerlijke parfum op basis van karamel, citrus, oranjebloesem, jasmijn en musk geeft deze handzeep net dat beetje extra. Geschikt voor dagelijks gebruik.

Hammam Hand & Body lotion:
Heerlijk geurende lotion die de huid weer zacht en soepel maakt. Wordt snel opgenomen, voelt niet te vet aan en heeft toch een langdurige werking. Bevat o.a. karitéboter, gekend om haar huidherstellende en –verzachtende eigenschappen, en AquaxylTM, om de huid intensief en langdurig te hydrateren.

Hammam Guest Towel:
Kwalitatieve en extra zachte gastendoek van 40 x 60 cm in stijlvol wit met gouden lurex en een garengewicht van 550 gr/m2.

Info verbergen

SKU : GFE2000582

Vervolledig jouw geschenk

Mylène Sukayu Wellness Gift Box
Mylène Sukayu Wellness Gift Box
€ 30.90
Mylène Caribou Gift Box
Mylène Caribou Gift Box
€ 32.90
Mylène Cocoon Gift Box
Mylène Cocoon Gift Box
€ 33.30
Uit voorraad
Mylène The Botanical Gift Box
Mylène The Botanical Gift Box
€ 47.30