Shop online

Mylène Lovely Gift Box

€ 26.30
€ 35.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Zomaar iets liefs…
… iets wat zonder meer pleziert, een glimlach op je gezicht tovert, pretlichtjes in je ogen geeft, je hart even sneller laat slaan, en de wereld een stukje mooier maakt. Zomaar iets liefs, is dat niet gewoon het liefste wat er is?
Mylène vindt van wel, en ontwierp daarom een #lovely-cadeauset met producten die letterlijk lief zijn voor jou en voor je huid. Met een sierlijke pen en lieflijk notitieboekje ook, om mooie woorden in neer te pennen, gelukzalige herinneringen in te schetsen, kleine en grote dromen in te vangen. Kortom: om al wat je lief is in te vereeuwigen.
Omdat ieder van ons wel zomaar iets liefs verdient. With love & Mylène
  • 1Mylène Lovely Gift Box
Wat zit erin?

Mylène Lovely Gift Box

#lovely Milky Body Mist
Melkachtige parfumemulsie zonder alcohol die je huid een sprankelende en bijzonder fijne geursensatie biedt. Spray de mist royaal over je hele lichaam en geniet van de zoete geurmix van rode vruchten, vanille en musk die je ervaart en je zintuigen liefdevol omarmt. Pure verwennerij in een flesje! Let op : schudden voor gebruik.

#lovely Body Wash
Milde body wash met romige structuur voor een heerlijk zachte reiniging en verfrissing. Aloë vera-extract en andere verzorgende ingrediënten helpen uitdroging van het lichaam voorkomen, met een zijdezachte huid als gevolg. De frisse geurmix op basis van groene noten, sinaasappel en honing zorgt voor een aromatische douchesensatie. Een liefkozing voor je huid!

Info verbergen

SKU : GFE2000567

Vervolledig jouw geschenk

Aloë Vero in White Flower Pot
Aloë Vero in White Flower Pot
€ 20.00
Mylène Eivisia Gift Box
Mylène Eivisia Gift Box
€ 26.60
Mylène Cocoon Gift Box
Mylène Cocoon Gift Box
€ 33.30
Uit voorraad
Mylène Sukayu Wellness Gift Box
Mylène Sukayu Wellness Gift Box
€ 30.90