Shop online

Mylène My First Gift Box & Teddybeer

 45.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Tijdelijk niet beschikbaar
Terug
Vragen?
Verwen je baby, peuter of kleuter met Mylènes My First-producten. Met de Bath Foam kan je je kleintje lekker laten spetteren in bad en samen genieten van heerlijke qualitytime. De Shampoo maakt dan weer dat je je kleintjes haar kunt wassen zonder bang te moeten zijn dat er zeep in de oogjes komt. Bovendien zit er een kleurrijke badspons in de vorm van een waterdiertje in de set.

De geschenkset wordt aangevuld met de zachte teddybeer van Happy Horse, zodat je kleintje na het warme bad heerlijk knuffelend naar dromenland kan vertrekken.
  • 1Mylène My First Gift Box
  • 1Teddybear Baggio 3
Wat zit erin?

Mylène My First Gift Box

My First Shampoo
My First Shampoo voor baby’s, peuters en kleuters is dermatologisch getest en werd
verrijkt met natuurlijk katoenzaadextract voor een verzachtend effect. Dit pH-huidneutrale product heeft een hypoallergeen parfum (zacht fruitige geur). De haren zijn na het wassen makkelijk doorkambaar. Gebruik: wat shampoo aanbrengen op nat haar en gelijkmatig verdelen. Wassen en nadien goed uitspoelen.
Bij contact met de ogen, onmiddellijk uitspoelen.

My First Bath Foam
Dit verzorgend badschuim voor baby’s, peuters en kleuters is dermatologisch getest en werd verrijkt met natuurlijk katoenzaadextract, dat verzachtend werkt. Dit product is pH-huidneutraal en bevat een hypoallergeen parfum met zacht fruitige geur. Gebruik: 3-5 kneepjes badschuim aan het stromende badwater toevoegen. Na het baden het lichaam
afspoelen om schuimresten te verwijderen.

My First Sponge
Kindvriendelijke en kleurrijke badspons in de vorm van een waterdiertje die baby’s, peuters en kleuters op een speelse wijze laat kennismaken met het reinigen van hun lichaam.

Info verbergen

SKU : GFE2000577

Vervolledig jouw geschenk

Mylène Bath Foam Gift Box
Mylène Bath Foam Gift Box
€ 20.80
Champagne Baron Albert Brut met Etui, 75 cl
Champagne Baron Albert Brut met Etui, 75 cl
€ 26.50
Mylène Cocoon Gift Box
Mylène Cocoon Gift Box
€ 33.30
Mylène The Botanical Gift Box
Mylène The Botanical Gift Box
€ 47.30