Shop online

Mylène Sukayu Wellness Gift Box

 30.90
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Sukayu Onsen…
… een authentieke badplaats gelegen in het noorden van Japan, in een regio waar extreme sneeuwbuien de winter typeren. Gebouwd rond één van de vele heetwaterbronnen (onsen) die verwarmd worden door het vulkanisch actieve landschap, wordt hier al honderden jaren een bijzonder wellness- en badritueel in ere gehouden.

Naar Japanse traditie reinig je eerst grondig je lichaam (Shower Milk) om je nadien langzaam in bad te begeven en je gedachten samen met het hete water te laten vertroebelen (Bath Milk). Na dit moment van pure ontspanning verwen je je huid door haar goed te hydrateren en beschermen tegen oxidatieve stress (Body Milk). Aziatische ingrediënten zoals groene thee-extract en een subtiel, zacht bloemig aroma van jasmijn, meiklokjes en vanille nemen je in geen tijd mee naar dit Japanse badhuis: je helemaal zen voelen begint hier !
  • 1Mylène Sukayu Wellness Gift Box
Wat zit erin?

Mylène Sukayu Wellness Gift Box

Shower Milk
Deze mild reinigende douchemelk met Aziatische ingrediënten hult je huid in een romig schuim. De rijstmelk in de formule voorkomt uitdroging van de huid en laat een luxueus, zijdezacht gevoel achter. Groene thee-extract helpt de huid beschermen tegen oxidatieve stress. Verrijkt met een zacht parfum van jasmijn, meiklokjes en vanille. Gebruik: inmasseren op een vochtige huid, opschuimen en afspoelen. Drogen zonder wrijven. Geschikt voor dagelijks gebruik.

Body Milk
Met deze hemelse lichaamsmelk, die makkelijk uitsmeert en een heerlijk licht, zijdezacht gevoel geeft, krijgt je huid de luxueuze verzorging die ze verdient. De formule bevat verschillende Aziatische ingrediënten zoals konjacwortel-extract, dat sterk hydraterend werkt, en groene thee-extract, dat de huid helpt beschermen tegen oxidatieve stress. Tsubaki-olie verzacht en voedt de huid. Met een subtiel bloemig aroma van jasmijn en meiklokjes, verrijkt met vanille en amber. Gebruik: aanbrengen op een gereinigde huid en inmasseren.

Bath Milk
Wend je al badend in een cocon van Japanse weldaad dankzij deze zacht schuimende badmelk, rijk aan Aziatische ingrediënten. De formule met rijstmelk verzacht de huid, voorkomt dat ze uitdroogt en laat een zijdezacht gevoel achter. Het badwater krijgt er bovendien een melkachtige, zachte structuur door. Groene thee-extract, rijk aan antioxidanten, helpt de huid beschermen tegen oxidatieve stress. Het zachte bloemenaroma van jasmijn en meiklokjes met houtachtige basisnoten en de zoete warmte van vanille, musk en amber ontspant lichaam en geest. Gebruik: giet een scheutje badmelk bij het stromend water.

Info verbergen

SKU : GFE2000568

Vervolledig jouw geschenk

Aloë Vero in White Flower Pot
Aloë Vero in White Flower Pot
€ 20.00
Mylène Hammam Gift Box
Mylène Hammam Gift Box
€ 30.90
Mylène Caribou Gift Box
Mylène Caribou Gift Box
€ 32.90