Shop online

Mylène The Original Gift Box

€ 28.90
€ 32.20
€ 61.10
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Je huid is uniek…
...net zoals jij! Ze verdient het dan ook om goed verzorgd te worden. En net zoals jij jezelf soms graag dat extraatje gunt, zo geniet ook je huid ervan om zo nu en dan wat extra aandacht te krijgen.

Deze heilzame, natuurlijke olie en zeep, die samen de bakermat vormen van Mylènes Drop of Wonder, bevatten het allerbeste uit de natuur. Met ingrediënten die 100% natuurlijk zijn hebben deze klassiekers alles in zich om jouw huid optimaal te voeden en te beschermen (Mink Oil) en je lichaam in alle zachtheid te reinigen (Mink Soap).
Geef om je huid, schenk haar de aandacht die ze verdient en laat haar stralen!
  • 1Mylène The Original Gift Box
Wat zit erin?

Mylène The Original Gift Box

The Original Mink Oil
Mylènes ‘Drop of Wonder’ heeft alles in huis om jouw huid en haar optimaal te voeden en te beschermen. Deze heilzame olie is dankzij haar verzorgende eigenschappen al meer dan 50 jaar een klassieker. Zeker voor wie een droge huid of droog haar heeft, is de Mink Oil een echte must have!

The Original Mink Soap
Deze rijkelijk geparfumeerde zeep op basis van natuurlijke ingrediënten reinigt de huid in alle zachtheid. Dankzij de toevoeging van nertsolie kunnen aan deze zeep ook verzorgende eigenschappen toegeschreven worden. Dit maakt haar uiterst geschikt voor de droge huid.

Info verbergen

SKU : GFE2000573

Vervolledig jouw geschenk

Aloë Vero in White Flower Pot
Aloë Vero in White Flower Pot
€ 20.00
Mylène Cocoon Gift Box
Mylène Cocoon Gift Box
€ 33.30
Champagne Lenoble Brut, 37.5 cl
Champagne Lenoble Brut, 37.5 cl
€ 22.50
Mylène The Botanical Gift Box
Mylène The Botanical Gift Box
€ 47.30