Shop online

Neuhaus Bonbons On the Go, 27 st

 29.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
De praline heruitgevonden in een meeneemversie.
Een assortiment voor onderweg met pralines van melk- en pure chocolade en klassieke vullingen zoals gianduja, praliné en karamel uit Isigny. Met zorg samengesteld en om van te genieten op elk moment van de dag. Een unieke smaakbeleving om te delen met dierbaren.
  • 1Neuhaus Bonbon On The Go, 27 st
Wat zit erin?

Neuhaus Bonbon On The Go, 27 st

- BONBON COOKIES: Praliné met hazelnoten uit Piemonte en Britse boterkoekjes. Een luxueuze praline van melkchocolade verrijkt met stukjes hazelnoot uit Piemonte, Mediterraanse amandelen en Britse boterkoekjes.
- BONBON CRUNCHY NUTS: Praliné met hazelnoot uit de Zwarte Zee regio en feuilletine van Bretoense wafeltjes. Een crunchy praline met geroosterde hazelnoten uit de Zwarte Zee regio en stukjes Bretoense wafeltjes, omhuld door een laagje rijke pure chocolade.
- BONBON SALTED CARAMEL: Fluweelzachte praline met gezouten karamel uit Isigny. Een subtiel palet aan smaken gecombineerd in een praline van pure chocolade met fluweelzachte vulling van karamel uit Isigny en een zoute toets van Guérande fleur de sel.
- BONBON GIANDUJA NOUGAT: Zachte hazelnoot gianduja met stukjes nougat uit Montélimar. Weelderige hazelnoot gianduja met kleine stukjes nougat uit Montélimar en omhuld door een laagje zachte melkchocolade.
- BONBON MOELLEUX: Donkere chocolade ganache met delicate cacao stukjes. Fluweelzachte ganache van pure chocolade met crunchy cacao stukjes, omhuld door rijke pure chocolade.

Info verbergen

SKU : NEUH000491