Shop online

Neuhaus Natan Giftbox, 17 st

 45.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Uit voorraad!
Terug
Vragen?
Een unieke samenwerking tussen het Belgische modehuis Natan, met modecouturier Edouard Vermeulen, en onze Maître Chocolatiers, die resulteerde in een modieuze geschenkdoos, gevuld met 17 pralines uit de ‘Irrésistibles-collectie’. Als belgische hofleveranciers delen Neuhaus en Natan een passie voor exclusieve kwaliteit en pure klasse. Tegelijkertijd is hun artisanaal meesterschap telkens opnieuw een streling voor onze zintuigen.

De stijlvolle geschenkdoos biedt 17 Irrésistibles, waaronder ook Edouard Vermeulen’s eigen favoriet: de ‘Caprice’. De irrésistibles zijn onze iconische sterpralines en zijn beschikbaar in vijf verfijnde smaken. Dankzij hun ongelofelijke en onweerstaanbare smakenpallet brengen zijn de ‘kunst van geven’ naar een heel nieuw niveau.

Elke praline word van a tot z met de hand vervaardigd in België, met artisanale nougatine die met de hand gevuld wordt met zachte boterroom of ganache, waarna de praline omhuld worden door intense donkere of melkchocolade. 17 verleidelijke pralines worden zorgvuldig verpakt in een schitterende geschenkdoos met een stijlvol zwart, satijnen lint.
  • 1Neuhaus Les Irrésistibles Natan Box, 340 g

SKU : NEUH000497