Reypenaer V.S.O.P. Kaasje, 190 gr.
Ingrediënten
Gepasteuriseerde koemelk, rooster, zuursel, stremsel (dierlijk), conserveermiddel: natriumnitraat, kleurstof: annatto norbixine
allergenen
melk
niet geschikt voor vegetariërs, halal, koosjer en veganisten
geschikt voor coeliakiepatiënten
Voedingswaarde per 100g
energie 447kcal
vet 36,8 g
waarvan verzadigd 26.5g
koolhydraten minder dan 0,1 g
waarvan suikers minder dan 0,1g
eiwitten 29g
zout 2.1g
De Veurn' Ambachtse - St. Bernardus Paté, 100 g
Ingrediënten:
40% varkenskelen, 32%varkenslever, 14% bandvet, 6% St bernardusbier (GLUTEN), ajuin, MELK, ROOM, EI, BOTER,, zout, conserveermiddel E250, kruiden, specerijen(MOSTERD), suiker, vanilline, TARWEBLOEM, stabilisatoren E450iii, voedingszuur E575-E262-E300
Allergenen
gluten, eieren, melk, mosterd
Voedingswaarde per 100g
energie 329kcal
eiwitten 12.6g
koolhydraten 1.1g
suiker 1.1g
vetten 30.4g
verzadigde vetten 11.6g
zout 2.02g
De Veurn' Ambachtse - Tripel Karmeliet Paté, 100 g
Ingredienten:
40% varkenskelen, 32% varkenslever, 14% bandvet, 6% Triple Karmeliet bier(GLUTEN), ajuin, MELK, ROOM, EI, BOTER, zout, conserveermiddel E250, kruiden, specerijen(MOSTERD), suiker, vanilline, TARWEBLOEM, stabilisatoren E450iii, voedingszuur E575-E262-E300
Allergenen
gluten, eieren, melk, mosterd
Voedingswaarde per 100g
energie 329kcal
eiwitten 12.6g
koolhydraten 1.1g
suiker 1.1g
vetten 30.4g
verzadigde vetten 11.6g
zout 2.02g
Verduijn's Parmesan Wafers, 75 gr
Tarwebloem (GLUTEN), boterconcentraat (MELK), tapiocazetmeel, water, parmezaan 10% (MELK), palmvet, melkpoeder, maltodextrine (uit maïs), rijsmiddelen: natriumbicarbonaat, ammoniumbicarbonaat, eipoeder, basilicum 1 %, zout, sojameel, knoflook, peper .
Kan sporen bevatten van noten, pinda's, mosterd en sesamzaad.
andere notities:
Koel en droog bewaren.