Shop online

Oolaboo Matcha Tea & Fruit Benefits

 95.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Meer info € 7.50
Meer info € 9.95
De Matcha-thee heeft zijn weg naar het grote publiek gevonden. De groene poederthee met heilzame werking was in het begin vooral bij Hollywoodsterren erg populair, maar intussen is iedereen van z’n voordelen overtuigd. Matcha is een Japanse groene thee vermalen tot poeder voor een ongekende smaakervaring. De groene thee wordt vergezeld van een typische Matha-thee garde van bamboe, speciaal ontwikkeld om de thee zacht op te kloppen tot je een zachte kop thee krijg met een mooi schuimlaagje.

De thee gaat buitengewoon goed samen met een stuk vers fruit. Ons met de hand geselecteerd fruitassortiment van eerste keuze biedt zowel inheemse als tropische klassiekers, zoals appels, peren, bananen, kiwi, sinaasappels, druiven, meloenen, bananen, passievruchten, etc. Het fruit wordt mooi geschikt in een trendy fruitmand van het Duitse topmerk Koziol. Het mandje uit hard plastic kan achteraf nog als fruitmand of organizer in huis, tuin of op bureau dienen.
  • 1Oolaboo Super Foodies Ceremonial Tranquil Matcha Tea, 80 g
  • 1Oolaboo Super Foodies Matcha Bamboo Tea Whisk
  • 4Portie Klassiek Fruit
  • 1Exotisch Fruit
  • 1Koziol Botticelli Small White
Wat zit erin?

Portie Klassiek Fruit

Een klassieke portie fruit weegt ± 500 g en kan bestaan uit een combinatie van appels, peren, bananen, mandarijnen, kiwi, passievruchten, appelsienen, pruimen, druiven, meloenen, nectarines, perziken of andere (afhankelijk van seizoensgebonden aanbod).
Een portie kan ook decoratiefruit bevatten, zoals jeneverbessen of goudbes.

Exotisch Fruit

Een portie exotisch fruit weegt ± 500 g kan bestaan uit een combinatie van mango, limoen, ananas, kaki, pompelmoes (afhankelijk van seizoensgebonden aanbod).
Een portie kan ook decoratiefruit bevatten, zoals jeneverbessen of goudbes.

Info verbergen

SKU : GFE2000460

Vervolledig jouw geschenk

Xavies' Granovie Extra-Seeds, 175 g
Xavies' Granovie Extra-Seeds, 175 g
€ 6.00
Teddybear Baggio 2
Teddybear Baggio 2
€ 12.30
Miniatuur Orchidee (Phalaenopsis)
Miniatuur Orchidee (Phalaenopsis)
€ 13.64
Oolaboo Super Foodies Happy Hand & Body Soap, 500 ml
Oolaboo Super Foodies Happy Hand & Body Soap, 500 ml
€ 35.50