Shop online

Oolaboo Rose Scents & Fragrances

€ 105.00
€ 65.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Laat je meevoeren door de zachte geuren van sandelhout. De Oolaboo geurstokjes worden gemaakt van natuurlijke, pure essentiële oliën van sandelhout die zowel mind als body helemaal zen maken. Met een witte roos getuigt dit geschenk van pure eenvoud en schoonheid.

De OOOO de parfum aroma diffuser wordt ambachtelijk vervaardigd uit een gerecyclede fles met natuurlijk rattan geurstokjes. De aangename geur zorgt voor een gevoel van welzijn in elke ruimte: van woonkamer tot badkamer, keuken en toilet. Geniet drie tot vier maanden van de natuurlijke essentiële oliën, gewonnen uit sandelhout.
  • 1Oolaboo De Parfum Aroma Diffuser & Sticks, 150 ml
  • 1Witte Roos in Geschenkverpakking
  • 1Oolaboo Black & White Giftbag
Wat zit erin?

Oolaboo De Parfum Aroma Diffuser & Sticks, 150 ml

OOOO de parfum 03 Sandalwood Geurstokjes is ambachtelijk vervaardigd en bestaat uit een gerecyclede fles met natuurlijke rattan geurstokjes. Zorgt voor een aangename geur en een weldadige sfeer in de omgeving en is een stijlvolle manier om elke ruimte heerlijk te laten ruiken. Speciaal aanbevolen voor het gebruik in huis: van woonkamer tot badkamer, keuken en toilet. Het aroma verspreidt zich ongeveer drie tot vier maanden. De aromatische geurcompositie wordt verkregen door het gebruik van natuurlijke, pure essentiële oliën, gewonnen uit sandelhout. Onze OOOO de parfum aroma diffusers zijn alcoholvrij en bevatten altijd 100% onverdunde essentiële oliën zonder enige kunstmatige toevoegingen of verdunners. Zo bent u verzekerd van een 100% natuurlijk product, zonder een aanslag op het milieu en uw gezondheid. Gebruiksaanwijzing: verwijder de kurk van de flacon.
Steek de rattan geurstokjes, alsof u een bos bloemen schikt, spiraalsgewijs in de flacon, zodat de rattan geurstokjes de geurende olie kunnen opzuigen. Voor een constante en aangename geurbeleving, draait u elke 4 tot 5 dagen de rattan geurstokjes om. U kunt tenminste 3 tot 4 maanden van de geur genieten.

Info verbergen

SKU : GFE2000462

Vervolledig jouw geschenk

Cava Francesc Ricart Brut, 75 cl
Cava Francesc Ricart Brut, 75 cl
€ 17.49
Champagne Lenoble Brut, 37.5 cl
Champagne Lenoble Brut, 37.5 cl
€ 22.50
Uit voorraad
Oolaboo De Parfum Scented Candle 02, 300 ml
Oolaboo De Parfum Scented Candle 02, 300 ml
€ 42.95