Levering in België (ma.- zat.) Leveringen buiten België? →
Shop online

Oolaboo Sandelhout Geursticks

 59.95
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Klik hier om de leverdatum te zien € 7.50

SKU: GFE2000070

Deze ambachtelijk en natuurlijk samengestelde geurstokjes toveren je huis voor vele uren om in een aangename ruimte. Op een stijlvolle manier zorgen de stokjes voor een ongelofelijke sfeer overal in huis of op kantoor.
  • 1Oolaboo De Parfum Aroma Diffuser & Sticks, 150 ml
Wat zit erin?

Oolaboo De Parfum Aroma Diffuser & Sticks, 150 ml

OOOO de parfum 03 Sandalwood Geurstokjes is ambachtelijk vervaardigd en bestaat uit een gerecyclede fles met natuurlijke rattan geurstokjes. Zorgt voor een aangename geur en een weldadige sfeer in de omgeving en is een stijlvolle manier om elke ruimte heerlijk te laten ruiken. Speciaal aanbevolen voor het gebruik in huis: van woonkamer tot badkamer, keuken en toilet. Het aroma verspreidt zich ongeveer drie tot vier maanden. De aromatische geurcompositie wordt verkregen door het gebruik van natuurlijke, pure essentiële oliën, gewonnen uit sandelhout. Onze OOOO de parfum aroma diffusers zijn alcoholvrij en bevatten altijd 100% onverdunde essentiële oliën zonder enige kunstmatige toevoegingen of verdunners. Zo bent u verzekerd van een 100% natuurlijk product, zonder een aanslag op het milieu en uw gezondheid. Gebruiksaanwijzing: verwijder de kurk van de flacon.
Steek de rattan geurstokjes, alsof u een bos bloemen schikt, spiraalsgewijs in de flacon, zodat de rattan geurstokjes de geurende olie kunnen opzuigen. Voor een constante en aangename geurbeleving, draait u elke 4 tot 5 dagen de rattan geurstokjes om. U kunt tenminste 3 tot 4 maanden van de geur genieten.

Info verbergen

SKU : GFE2000070

Vervolledig jouw geschenk

Miniatuur Orchidee (Phalaenopsis)
Miniatuur Orchidee (Phalaenopsis)
€ 13.64
Cava Pere Ventura Tresor Nature Brut, 75 cl
Cava Pere Ventura Tresor Nature Brut, 75 cl
€ 19.40
Spongellé : Sponge Heart On A String With Soap
Spongellé : Sponge Heart On A String With Soap
€ 15.90
Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.