Shop online

Oxfam Duo Rood & Wit

 34.50
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Geniet van dit prachtig duo Fairtrade wijnen. Het duo van Franse wijnen wordt gepresenteerd in een luxe witte geschenkdoos, een bewijs van smaak en verfijning.

De Sauvignon Blanc is een frisse strakke wijn die de perfecte match is voor vis. Het mild aroma van anijs, citrus en peer maken het een aangename wijn om te drinken. De toetsen van appel zorgen ervoor dat Sauvignon Blanc door velen geapprecieerd wordt.

De Cabernet Sauvignon wordt gekenmerkt door krachtige toetsen van rood fruit en een subtiel vleugje van getoaste eik. De wijn heeft een mooie afdronk met krachtige structuur waardoor hij perfect gaat bij een stukje rood vlees of gerijpte kaas.

De BIO Lautaro wijnen worden verbouwd door 21 boeren uit het dorpje Sagrada Familia dat ligt in een van de meest gekende wijnvalleien van Chili. De boeren zijn verenigd in de kleine coöperatie Vinos Lautaro wat ervoor zorgt dat de kleine wijnproducten op de fairtrademarkt kunnen opboksen tegen de groten.

Oxfam is al jaren leider op de fairtrademarkt. Oxfam betaalt de boeren en eerlijke prijs en een premie die wordt geïnvesteerd in onderwijs, gezondheid of recreatie. De Oxfamproducten zijn duurzaam en 40% is voorzien van een biologisch certificaat.
  • 1Oxfam Lautaro Red Wine, 75 cl
  • 1Oxfam Lautaro White Wine, 75 cl
  • 1Luxueuze Witte Doos

SKU : GFE2000276