Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online

Oxfam Duo Rood & Wit Lautaro

 37.25
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Klik hier om de leverdatum te zien € 8.50
Klik hier om de leverdatum te zien € 17.00

SKU: GFE2000276

Geniet van dit prachtig duo Fairtrade wijnen. Het duo van Franse wijnen wordt gepresenteerd in een luxe witte geschenkdoos, een bewijs van smaak en verfijning.

De Sauvignon Blanc is een frisse strakke wijn die de perfecte match is voor vis. Het mild aroma van anijs, citrus en peer maken het een aangename wijn om te drinken. De toetsen van appel zorgen ervoor dat Sauvignon Blanc door velen geapprecieerd wordt.

De Cabernet Sauvignon wordt gekenmerkt door krachtige toetsen van rood fruit en een subtiel vleugje van getoaste eik. De wijn heeft een mooie afdronk met krachtige structuur waardoor hij perfect gaat bij een stukje rood vlees of gerijpte kaas.

De BIO Lautaro wijnen worden verbouwd door 21 boeren uit het dorpje Sagrada Familia dat ligt in een van de meest gekende wijnvalleien van Chili. De boeren zijn verenigd in de kleine coöperatie Vinos Lautaro wat ervoor zorgt dat de kleine wijnproducten op de fairtrademarkt kunnen opboksen tegen de groten.

Oxfam is al jaren leider op de fairtrademarkt. Oxfam betaalt de boeren en eerlijke prijs en een premie die wordt geïnvesteerd in onderwijs, gezondheid of recreatie. De Oxfamproducten zijn duurzaam en 40% is voorzien van een biologisch certificaat.
  • 1Oxfam Lautaro Red Wine 2019, 75 cl
  • 1Oxfam Lautaro White Wine 2019, 75 cl
  • 1Luxury White Box ( 330 x 200 x 90 cm )
Wat zit erin?

Oxfam Lautaro Red Wine 2019, 75 cl

In de aanzet bezit deze cabernet sauvignon het aroma van zwart fruit, groene paprika, cassis en peper. Dit geurenpalet evolueert mooi naar een boeket van rood fruit en specerijen. Hij bezit veel karamel in de mond en heeft een aangename afdronk.

Lekker bij rood vlees en grillades. Serveer op 14-16 °C. Gebotteld in Chili.

Allergeneninfo
Bevat sulfieten.

Oxfam Lautaro White Wine 2019, 75 cl

Een sauvignon blanc met een frisse, plezierige aanzet en een intense smaak van citrusvruchten. Hij bezit een zachte structuur waar bij de finale grassigheid opduikt.

Lekker bij paling in ’t groen, spinazie, gebakken vis, groene kruiden. Serveer op 8-10 °C. Gebotteld in Chili.

Allergeneninfo
Bevat sulfieten

Info verbergen

SKU : GFE2000276

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.