Gift Case Straffe Hendrik Tripel Beer, 75 cl
Straffe Hendrik Tripel is een gouden tripel met een stevige witte schuimkraag. De geur is kruidig met toetsen van zwarte peper, koriander en gember met een vleugje sinaasappel.
Kaasboerderij 'T Groendal Poppycheese, 330 g
Ingredienten
Gepasteuriseerde koeMELK, zeezout (pekel), blauwmaanzaad (1%,) , microbieel (vegetarisch) stremsel, melkzuurbacteriën, witschimmelcultuur.
Allergenen
melk
kan sporen bevatten van gluten, eieren, melk, selderij, mosterd
Voedingswaarde per 100g
energie 339kcal
eiwitten 19.83g
koolhydraten 0.7g
waarvan suikers minder dan 0.5g
vetten 28.59g
waarvan verzadigd 17.9g
zout 1.10g
Hommelbierpaté, 180 g
Ingrediënten:
40% varkenskelen, 32% varkenslever, 14% bandvet, 6% HOMMELBIER (GLUTEN), ajuin, MELK, ROOM, EI, BOTER, zout, kruiden, specerijen (MOSTERD), suiker, vanilline, TARWEBLOEM, Conserveermiddel E250, stabilisatoren E450iii, voedingszuur E575-E262-E300
Allergenen
gluten, eieren, melk, selderij, mosterd
Voedingswaarde per 100g
energie 329kcal
eiwitten 12.6g
koolhydraten 1.1g
suiker 1.1g
vetten 30.4g
verzadigde vetten 11.6g
zout 2.02g
Mostaard Wostyn Stenen Tafelpotje, 50 g
Ingrediënten
donkerbruine mosterdzaden, azijn, water en zout(arm)
Allergenen
gluten- en lactosevrij
Voedingswaarden
gemiddelde voedingswaarde per 100g
energie 85kcal
eiwitten 5g
koolhydraten 7.4g
waarvan suikers 0g
vetten (plantaardig) 4g
vetten (verzadigd) 1g
zout 2g
Jules Destrooper Amandelbrood, 75 g
Ingrediënten: Tarwebloem, kandijcassonade, boter (13%)(melk), amandelen (10%), zeezout, rijsmiddel: natriumcarbonaten.
Allergeneninformatie: Kan sporen bevatten van soja, eieren, hazelnoten & cashewnoten.
Voedingswaardevermelding per 100 g: Energie 1910 kJ / 454 kcal – totale vetten 15 g – verzadigde vetzuren 7,3 g – koolhydraten 72 g – suikers 36 g – eiwitten 6,9 g – zout 1 g