Shop online

Think-Pink Perfection - Luxe (40cm)

€ 40.00
€ 50.00
€ 60.00
€ 70.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Bestel nu dit prachtige, roze boeket en steun de strijd van Think-Pink tegen borstkanker. Bij elke aankoop van dit boeket gaat een deel van de winst rechtstreeks naar Think-Pink zodat zij hun informatie-en sensibiliseringcampagne verder kunnen voeren, maar bovenal naar de financiering van wetenschappelijk onderzoek en zorgprojecten.
Onze floristen kozen met zorg voor een stijlvol en elegant boeket bestaande uit zachte rozen, calla's, roze gerbera’s en 3 soorten groenmaterialen: witte trachelium, eucalyptus en beregras. Het perfecte geschenk!

Think-Pink heeft vier duidelijke doelstellingen: informeren, sensibiliseren, wetenschappelijk onderzoek financieren en zorg- en nazorgprojecten ondersteunen. Die doelstellingen maakt Think-Pink waar via drie fondsen. Zo helpt het Geef om Haar Fonds vrouwen bij de aankoop van een pruik. Met een klein gebaar of extra steun wil het Share your Care Fonds van Think-Pink het leven met of na borstkanker makkelijker maken, in en buiten borstklinieken. En het SMART Fonds van Think-Pink financiert wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe methodes voor opsporing, behandeling en nazorg van borstkanker in België.
  • 1Pink Perfection - Luxe (35 cm)

SKU : CADO000976

Vervolledig jouw geschenk

Konijntje Ritchie Roze - 38 cm hoog
Konijntje Ritchie Roze - 38 cm hoog
€ 15.00
Neuhaus Belgian Chocolate Moments Orangettes, 150 g
Neuhaus Belgian Chocolate Moments Orangettes, 150 g
€ 14.50
Champagne Lenoble Brut, 37.5 cl
Champagne Lenoble Brut, 37.5 cl
€ 22.50
Mii luxurious Beauty Favourite Collection 2
Mii luxurious Beauty Favourite Collection 2
€ 49.50