Shop online

Vitamins For The Brain & Plan Gift Card

 45.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Een heerlijk fruitmandje speciaal om studenten, collega's, vrienden of familie een kleine portie motivatie te geven of om je leerkracht op het einde van het schooljaar te bedanken, aangevuld met een kleurrijke Plan-geschenkkaart.

Dankzij deze Gift for Change kan Plan International België een kleuter een jaar lang een voedzaam ontbijt bezorgen. In alle Plan-kleuterscholen krijgen kleuters ’s ochtends immers een voedzaam ontbijt. Zo kunnen ze geconcentreerd en vol energie een leerrijke dag in de klas doorbrengen. Een ontbijt voor kleuters = een investering in de toekomst! Met dit geschenk steun je Plan International België met een gift van €27.
  • 2Portie Klassiek Fruit
  • 1Exotisch Fruit
  • 1Geschenkkaart Plan België - Ontbijt voor Kleuters
  • 1Geweven Mand - Standaard
Wat zit erin?

Portie Klassiek Fruit

Een klassieke portie fruit weegt ± 500 g en kan bestaan uit een combinatie van appels, peren, bananen, mandarijnen, kiwi, passievruchten, appelsienen, pruimen, druiven, meloenen, nectarines, perziken of andere (afhankelijk van seizoensgebonden aanbod).
Een portie kan ook decoratiefruit bevatten, zoals jeneverbessen of goudbes.

Exotisch Fruit

Een portie exotisch fruit weegt ± 500 g kan bestaan uit een combinatie van mango, limoen, ananas, kaki, pompelmoes (afhankelijk van seizoensgebonden aanbod).
Een portie kan ook decoratiefruit bevatten, zoals jeneverbessen of goudbes.

Info verbergen

SKU : GFE2000515