Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online
Sorteren op: Aanbevolen
Pommery

Mme Pommery, een creatief genie

Sinds Mme Pommery in 1858 de leiding nam over het champagnehuis, groeide het huis uit tot een begrip in de champagnewereld. Ze creëerde heel unieke wijnen met 1 vast streefdoel: kwaliteit tot het uiterste. In haar creaties was ze haar tijd ver vooruit. Zij was het die als eerste een brut champagne succesvol wist te vermarkten en de traditie van de heel zoete champagne wist te doorbreken. Ze was een van de weinige vrouwen in een typische mannenwereld en drukte stevig haar stempel op de champagnes. Die stempel wordt nog steeds weerspiegeld in de puurheid en finesse die de Pommery champagnes bieden.

Vranken

Vranken, een meesterwerk van ondernemerschap

In 1976 kwam de jonge ondernemer Paul-François Vranken definitief in de champagnestreek wonen met als doel zijn eigen champagnehuis op te richten. Met als motto ‘streven naar de beste kwaliteit’ creëert hij lichte en fruitige brut champagnes die een revelatie zijn voor de echte champagnekenner.

In 1985 koopt Paul-François de Château des Castaignes in Montmort, een prachtige villa gebouwd op een domein genaamd ‘La Demoiselle’, net buiten Epernay. Het idee groeide om een nieuwe cuvée te creëren voor Vranken champagne met als naam La Demoiselle de Champagne. Demoiselle betekent zowel dame als libelle, want tevens het embleem was van Art Nouveau kunstenaar René Lalique. Zo ontstond een unieke champagne in een bijzondere fles als eerbetoon is aan de Art Nouveau.

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.