Shop online

FRUIT@THEOFFICE

Fruitprogramma Welkom

Fruitprogramma

Elke werkgever heeft baat bij gezonde en fitte werknemers. Daarom hoopt u beslist dat ze er een gezonde levensstijl op nahouden. Als werkgever kunt u uiteraard ook uw steentje bijdragen, bijvoorbeeld door vers fruit aan te bieden op de werkvloer. Werknemers die op tijd en stond wat vitaminen kunnen tanken zijn productiever, werken geconcentreerder en zullen minder afwezig zijn. Kortom, gezonde medewerkers dragen bij tot gezonde bedrijfsresultaten.

Om het u makkelijk te maken, heeft Gift.be fruitabonnementen ontwikkeld waarmee u op regelmatige basis fruit kunt laten leveren eender waar in België, dagvers en rechtstreeks van de veiling.

FRUITABONNEMENT

U hebt de keuze uit 5 types fruitmanden met telkens min. 7 soorten seizoensfruit. U bepaalt zelf of er wekelijks of tweewekelijks fruit geleverd wordt. Gift.be levert uw fruitsnacks volledig gratis en in heel België. Standaard leveren we telkens op dinsdag, zodat uw medewerkers de hele week kunnen genieten van hun fruitsnacks. Bij de eerste levering wordt het fruit gepresenteerd in een mooie mand. Bij de volgende leveringen bezorgt Gift.be het fruit in een karton dat perfect in uw mand past.

  • Gratis fruit op de werkvloer is een vrijgesteld sociaal voordeel voor uw werknemers en is 100% fiscaal aftrekbaar voor uw vennootschap, net zoals de btw.
  • Hoe meer fruitleveringen u bij Gift.be bestelt, hoe meer korting u van ons krijgt. De kortingen worden automatisch verrekend als u uw bestelling plaatst.
  • We leveren uw fruit gratis in heel België.
  • De facturatie van uw fruitabonnement stemmen we af op uw wensen. U kunt 1 factuur krijgen voor uw volledige bestelling, maar we kunnen bv. ook 1 keer per maand factureren.
  • Bij Gift.be gaat u GÉÉN contract aan dat stilzwijgend verlengd wordt.
  SMALL
5KG
MEDIUM
8KG
LARGE
11KG
XLARGE
15KG
XXLARGE
20KG
1 levering: € 24 € 30 € 38 € 48,5 € 60
2 t.e.m. 12 leveringen: € 23,5 € 29,5 € 37 € 47,5 € 58,5
13 t.e.m. 25 leveringen: € 23 € 28,5 € 36,5 € 46,5 € 57,5
26 t.e.m. 52 leveringen: € 22,5 € 28 € 35,5 € 45 € 55,5
  bestel bestel bestel bestel bestel

Alle prijzen zijn incl. btw en incl. levering.

Om u te helpen bepalen welk fruitabonnement u het beste bestelt voor uw aantal medewerkers, hebben we een overzicht voor u gemaakt. Download het overzicht hier.

Fruitprogramma Fernand

FERNAND, DE FRUITSOMMELIER

Gift.be vult zijn fruitmanden uitsluitend met fruit van topkwaliteit, dat dagelijks door onze Fruitsommelier Fernand – met 50 jaar ervaring en expertise – geselecteerd wordt op de veiling. Niet elk stuk fruit dat de fruittelers aanbieden, slaagt voor de kwaliteitscontroles van de fruitveiling. Het fruit dat wel voldoet, wordt ingedeeld in vier klasses: Klasse Extra, Klasse 1, Klasse 2 en Klasse 3, waarbij Klasse Extra staat voor het meest superieure fruit, met de perfecte maat en vorm en vrij van beschadigingen.Gift.be selecteert voor u enkel fruit van Klasse Extra.

FAQ

Wilt u de levering van het fruit op een andere dag dan dinsdag?
Dat kan, vermeld het als opmerking bij uw bestelling. Onze fruitsommelier koopt elke ochtend vers fruit aan op de veiling, dus ook u krijgt gegarandeerd dagverse vruchten.

Sluit uw bedrijf in vakantieperiodes?
Laat het ons weten de donderdag vóór de week van levering en dan schuiven de leveringen gewoon op.

Hebt u geen bedrijf en wilt u een fruitabonnement voor thuis?
Dat kan uiteraard ook. Leveringen aan particulieren starten zodra we uw betaling voor het abonnement ontvangen hebben. Om u te helpen bepalen welk fruitabonnement u het beste bestelt voor uw gezin, hebben we een overzicht voor u gemaakt: Download hier.

Wenst u een offerte op maat of hebt u een andere wens?
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0800 94 387.