Shop online

Rodenbach Grand Cru & Snacks

€ 40.00
€ 40.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Verras deze kerst zakenrelaties, familie of vrienden met de unieke smaak van Rodenbach Grand Cru, gecombineerd Bois Gentil olijventapenade en Elsa's Story crackers met zwarte peper.

Elke bierdrinker zal niet kunnen wachten om deze grote fles Rodenbach te kraken. De bekroonde Rodenbach Grand Cru is een complex bier dat gebrouwen wordt volgens de ‘Vlaamse roodbruin bier’ bierstijl. Het resultaat is een krachtig bier met veel hout en esters, vineus en met een zeer lange afdronk net als een grand cru wijn.

Dit geschenk, verpakt in een stijlvolle, zwarte luxedoos, is voor elke bierliefhebber de ideale aperitief! Het cadeau wordt afgewerkt met een notenmix en een doosje Japanse aperitiefmix. Het perfecte kerstgeschenk voor papa's, nieuwjaarsgeschenk voor je dooppeter, of waarom niet als verjaardagsgeschenk?

Het glas en de schaaltjes zijn niet inbegrepen.
  • 1Rodenbach Grand Cru 75 cl
  • 1Domaine du Bois Gentil Tapenade Noir, 120 g
  • 1Japanse Huismix Vierkant Doosje
  • 1Noten Mix Vierkant Doosje
  • 1Regañás Crackers met Extra Vierge Olijfolie, 125 g
  • 1Luxueuse Zwarte Doos
Wat zit erin?

Domaine du Bois Gentil Tapenade Noir, 120 g

Domaine du Bois Gentil gebruikt enkel de beste olijven uit de Provence, Frankrijk, om heerlijke specialiteiten te maken. De Tapenade Verte wordt gemaakt van groene olijven, kappertjes, ansjovis en kruiden.
Ingrediënten: Zwarte olijven (78%), kappers, olijfolie, tijm uit de Provence, zout.

Info verbergen

SKU : GFE2000393