Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online

Degustatie van Ruinart Champagne

 188.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Klik hier om de leverdatum te zien € 8.50
Klik hier om de leverdatum te zien € 17.00

SKU: GFE2002038

Het Champagnehuis Ruinart werd in 1729 opgericht in Reims, Frankrijk door de neef van de Benedictijnse monnik Dom Thierry Ruinart, die de populariteit van een nieuwe wijn met bubbels had opgemerkt onder jonge aristocraten in Parijs. Of men nu een oude liefhebber van het Huis is of het net ontdekt, dit Ruinart Champagne degustatiepaar is een must-have.

De Ruinart Blanc de Blancs is een delicate champagne die uitsluitend van Chardonnay wordt gemaakt en die frisheid en rondheid in evenwicht brengt. Een blend van 25-30 verschillende Chardonnay crus waarvan 20-30% reservewijn laat de rijke diversiteit van het terroir zien. Ervaar frisse aroma's van rijpe citrus en tropisch fruit met hints van witte bloemen en een vleugje gember en roze peperkorrels.

Ruinart Rosé is een blend van 30-40 Côte des Blancs en Montagne de Reims Chardonnay druiven met Montagne de Reims en Vallée de la Marne Pinot Noir. Deze elegante roze champagne heeft een verfijnde structuur met aroma's van granaatappel, lychee en guave, aangevuld met florale tonen en verse rode bessen. Tonen van pepermunt en roze grapefruit komen naar voren tijdens de lange afdronk van deze prachtige champagne met rozenhouttinten.
  • 1Ruinart Champagne Rosé, 75 cl
  • 1Ruinart Blanc de Blancs, 75 cl
  • 1Luxury Black Box ( 330 x 295 x 120 cm )
Wat zit erin?

Ruinart Champagne Rosé, 75 cl

Alcohol 12.5 %

Ruinart Blanc de Blancs, 75 cl

Alcohol 12.5 %

Info verbergen

SKU : GFE2002038

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.