Shop online

Samsung S8 Presidio Clear Glitter Roze Goud

€ 24.95
€ 24.95
€ 29.95
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Het Samsung Galaxy S8 Clear + Glitter hoesje is met zijn ultra-slim design en zijn superieure veiligheidsbescherming een premium glanzend Samsung hoesje in tegenstelling tot de andere. Presidio Clear + Glitter heeft een harde buitenlaag die de kracht verdeeld en een binnenlaag die de schokken opvangt en van het toestel afweert.

Specificaties:
- Valtest van 2,5 meter
- IMPACTIUM CLEAR
- Gepatenteerde verhoogde randen voor schermbescherming
- Aangepast bescherming toetsen
- Poorten- en camerabescherming
- Dubbele laag Design
- Onze dunste case ooit
- Met precisie ontwikkeld om perfect te passen
- Ingebedde glitterkristallen
- Krasbestendig
- Bestand tegen UV-vergeling
- In labo getest op duurzaamheid
- Levenslange garantie

14 dagen bedenktijd
  • 1Samsung Galaxy S8 Cover Presidio Clear Met Glitter - Roze Met Gouden Glitter/Roze
Wat zit erin?

Samsung Galaxy S8 Cover Presidio Clear Met Glitter - Roze Met Gouden Glitter/Roze

Glitterende Samsung Galaxy S8 Plus Cover dat bestand is tegen vergeling

Bescherming:

- Valtest van 2,5 meter. Om er zeker van te zijn dat de PresidioTM CLEAR de beste bescherming biedt voor jouw Samsung Galaxy S8 Plus, werd deze aan meerdere valtesten onderworpen van 2,5 meter door een onafhankelijk testlaboratorium.
- IMPACTIUM CLEAR. IMPACTIUM CLEAR bestaat uit dynamisch schokabsorberend materiaal dat de impact opvangt en wegleidt van jouw Samsung Galaxy S8 Plus.
- Gepatenteerde verhoogde randen voor schermbescherming. IMPACTIUM CLEAR beschermt het scherm tegen een directe valimpact op het scherm en voorkomt schade wanneer het toestel op het scherm ligt.
- Aangepast bescherming voor toetsen. IMPACTIUM CLEAR beschermt de volumeknoppen en de aan-en uitknop en zorgt ervoor dat deze geheel bruikbaar blijven.
- Poorten- en camerabescherming. IMPACTIUM CLEAR beschermt aansluitingen, microfoon en luidspreker tegen vallen zonder in te boeten aan akoestische kwaliteit en zonder de aansluitingen, cameralens of flits te hinderen.

Design

- Dubbele laag design. Presidio CLEAR bestaat uit een dubbele laag voor optimale bescherming.
- Onze dunste case ooit. Dit is de dunste dubbele laag case die Speck ooit ontworpen heeft, zonder aan bescherming in te boeten.
- Met precisie ontwikkeld om perfect te passen. Is met precisie ontwikkeld om perfect te passen op jouw Samsung Galaxy S8 Plus.
- Ingebedde glitterkristallen. Glanzende glitterkristallen die in de harde buitenlaag van de cover zijn ingebed en niet krassen of vlokken.

Kwaliteit

- Krasbestendig. Presidio CLEAR is krasbestendig met moderne look en is beschikbaar in doorzichtige, glanzende en matte afwerkingen.
- Bestand tegen UV-vergeling. De speciaal ontwikkelde materialen van de Presidio CLEAR vergelen niet wanneer blootgesteld aan UV-licht van de zon.
- In labo getest op duurzaamheid. Alle telefoonhoesjes van Speck worden onderworpen aan talrijke dagdagelijkse situaties om er zeker van te zijn dat jouw toestel altijd perfect beschermd is. We testen de bescherming op extreme valsituaties, extreme temperaturen, chemicaliën, antennestoring, barsten en krassen, vervorming van het toestel en veel meer.
- Levenslange garantie. Alle Presidio beschermcases zijn levenslang in garantie. Voor alle voorwaarden, surf naar: speckproducts.co.uk

Info verbergen

SKU : GFE2000225