Shop online

Samsung S8 Presidio Grip Blauw

€ 24.95
€ 24.95
€ 29.95
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Ontdek het Speck Presidio Grip Samsung Galaxy S8 hoesje met ultra-slim design en buitengewone impact bescherming. Presidio GRIP is uitgerust met de IMPACTIUM™ Schock Barrier: de nieuwste, innovatieve schokabsorberende technologie van Speck die jouw toestel beschermt zonder dikke of opstaande randen en zonder extra gewicht. Deze hoesjes zijn het perfecte geschenk voor Vaderdag of een verjaardag, waar elke gadgetfreak van droomt.

Specificaties:
- Valtest van meer dan 3 meter
- IMPACTIUM™ Schock Barrier
- Gepatenteerde verhoogde randen voor schermbescherming
- Aangepaste bescherming toetsen
- Poorten- en camerabescherming
- Onze smalste en veiligste beschermhoes
- Met precisie ontwikkeld om perfect te passen
- Antislip grip
- Verbeterde krasbestendigheid
- In labo getest op duurzaamheid
- Levenslange garantie

14 dagen bedenktijd
  • 1Samsung Galaxy S8 Cover Presidio Grip - Marineblauw/Twilight Blauw
Wat zit erin?

Samsung Galaxy S8 Cover Presidio Grip - Marineblauw/Twilight Blauw

Antislip rubberranden zorgen voor perfecte grip.

Bescherming:

- Valtest van meer dan 3 meter. Om er zeker van te zijn dat de PresidioTM GRIP de beste bescherming biedt voor jouw Samsung Galaxy S8, werd deze aan meerdere valtesten onderworpen van meer dan drie meter door een onafhankelijk testlaboratorium.
- IMPACTIUM™ Schock Barrier. IMPACTIUM bestaat uit innovatief, dynamisch schokabsorberend materiaal dat aan de binnenkant van het Presidio hoesje bevestigd is. De randen van IMPACTIUM die aan de binnenkant van het hoesje geplaatst worden, worden samengedrukt bij een impact om de schokken op te vangen en de impact te verspreiden.
- Gepatenteerde verhoogde randen voor schermbescherming. IMPACTIUM beschermt het scherm tegen een directe valimpact op het scherm en voorkomt schade wanneer het toestel op het scherm ligt.
- Aangepaste beschermingv voor toetsen. IMPATCIUM beschermt de volumeknoppen en de aan-en uitknop en zorgt ervoor dat deze geheel bruikbaar blijven.
- Poorten- en camerabescherming. IMPACTIUM beschermt aansluitingen, microfoon en luidspreker tegen vallen zonder in te boeten aan akoestische kwaliteit en zonder de aansluitingen, cameralens of flits te hinderen.

Design:

- Onze smalste en veiligste beschermhoes. We hebben het design geoptimaliseerd om de dunste beschermhoes met dubbele laag te ontwerpen die Speck ooit geproduceerd heeft met betere bescherming.
- Met precisie ontwikkeld om perfect te passen. Presidio GRIP is met precisie ontwikkeld om perfect te passen op jouw Samsung Galaxy S8.
- Antislip grip. Verhoogde rubberranden zorgen voor perfecte grip.

Kwaliteit:

- Verbeterde krasbestendigheid. Nieuwe, matte afwerking is krasbestendig en biedt een moderne look met een waaier aan elegante en levendige kleuren.
- In labo getest op duurzaamheid. Alle telefoonhoesjes van Speck worden onderworpen aan talrijke dagdagelijkse situaties om er zeker van te zijn dat jouw toestel altijd perfect beschermd is. We testen de bescherming op extreme valsituaties, extreme temperaturen, chemicaliën, antennestoring, barsten en krassen, vervorming van het toestel en veel meer.
- Levenslange garantie. Alle Presidio beschermcases zijn levenslang in garantie. Voor alle voorwaarden, surf naar: speckproducts.co.uk/warranty.

Info verbergen

SKU : GFE2000227