Cava Père Ventura Tresor Nature Brut, 20 cl
Het Pere Ventura wijnhuis werd opgericht in 1992 en steunt op een familiale wijntraditie sinds de 19e eeuw. De Cava Pere Ventura Tresor Nature Brut is verfrissend en sprankelend met een delicate en lichtbruisende complexiteit. Deze wijn past perfect als aperitief, met zeevruchten of met andere delicatessen.
Land: Spanje
Regio: Sant Sadurní d’Anoia, Catalonië
Druivensoort: 40% Xarel-lo, 40% Macabeo, 20% Parellada
Godiva Signature Tablet : Dark Chocolate 90%, 90 g
Ingrediënten: cacaomassa, cacaoboter, fructose, emulgator (sojalecithine), boterolie, natuurlijk aroma.
Pure Chocolade: Min.cacao: 90%.
Allergenen : Bevat melk en melkproducten, soja en zijn producten; kan noten en derivaten bevatten
Voedingswaarde voor 100 g :
Energie 620 kcal / 2592 kj
Vetten 61 g
Daarom verzadigde vetzuren 40 g
Koolhydraten 25 g
Daaruit suikers 11 g
Vezels 11 g
Eiwit 10 g
Bewaar in een koele, droge plaats. Min +12C - Max +18C
Godiva Signature Tablet : Milk Honey Almond, 90 g
Ingrediënten: suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, cacaomassa, amandelen (9%), gedroogde honing (2%), maltodextrine, boterolie, emulgator (sojalecithine), zout, verdikkingsmiddel (E401), natuurlijk vanille aroma.
Allergenen : Bevat melk en melkproducten, soja en zijn producten; kan noten en derivaten bevatten, glutenbevattend Granen: tarwe, haver, rogge, gerst
Voedingswaarde voor 100 g :
Energie 542 kcal / 2269 kJ
Vetten 33 g
Daarvan verzadigde vetzuren 19 g
Koolhydraten 55 g
Daarvan suikers 50 g
Vezel 3 g
Eiwit 8,4 g
Bewaar in een koele, droge plaats. Min +12C - Max +18C
Ferrero Rocher, 4 pcs
INGREDIËNTEN : MELKCHOCOLADE 30% (suiker, cacaoboter, cacaomassa, afgeroomde MELKPOEDER, BOTERCONCENTRAAT, emulgatoren : lecithinen [SOJA] ; vanilline), HAZELNOTEN 28,5%, suiker, palmolie, TARWEMEEL, WEIPOEDER, magere cacao, emulgatoren : lecithinen [SOJA] ; rijsmiddel : natriumwaterstofcarbonaat ; zout, vanilline.
NUTRITIONELE INFORMATIE
Gemiddelde voedingswaarden Per 100 g
Energie 2506 kJ / 603 kCal
Vetten 42,7 g
waarvan verzadigde vetzuren 14,1 g
Koolhydraten 44,4 g
waarvan suikers 39,9 g
Eiwitten 8,2 g
Zout 0,153 g