Shop online

Secret of Pink Apero

€ 39.00
€ 50.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Meer info € 7.50
Meer info € 9.95
Rosé is helemaal terug van weggeweest. Ook wordt rosé steeds meer als geschenk gegeven: aan de gastheer of -vrouw van een zomerse barbecue, aan werknemers die op vakantie gaan of als verjaardagsgeschenk.

De unieke Secret of Pink rosé is een zomerse Languedoc-Roussillon wijn met parfum van rozen en aroma’s van rood fruit. Het is de ideale aperitiefwijn en gaat perfect samen met de aangeboden snacks.

De fijne Verduijn crackers met zwarte peper en zeezout zijn perfect om te dippen in de Bois Gentil rode tapenade van gedroogde tomaten. De aperitief wordt aangevuld met een heerlijke notenmix en het geheel wordt gepresenteerd in een luxueuze, witte geschenkdoos. Voeg tijdens je bestelling een persoonlijke boodschap toe, die op een stijlvolle geschenkkaart wordt gedrukt en aan je bestelling wordt toegevoegd.
  • 1Vins De Camargue : Secret of Pink Rosé 2020, 75 cl
  • 1Domaine du Bois Gentil Tapenade Rouge, 120 g
  • 1Verduijn's : Black Pepper & Seasalt Crackers, 75 g
  • 1Noten Mix Vierkant Doosje
  • 1Luxueuse Zwarte Doos
Wat zit erin?

Domaine du Bois Gentil Tapenade Rouge, 120 g

Domaine du Bois Gentil gebruikt enkel de beste tomaten uit de Provence, Frankrijk, om heerlijke specialiteiten te maken. De Tapenade Verte wordt gemaakt van tomaten en kruiden.
Ingrediënten: Tomaten (68,5%), koolzaadolie, look, suiker, basilicum, zout, citroensap, peper, natuurlijk aroma.

Verduijn's : Black Pepper & Seasalt Crackers, 75 g

Ingrediënten : tarwebloem (gluten), plantaardige margarine (palmvet, water, mono- en dygliceriden uit vetzuren, citroenzuur), maltodextrine (uit maïs), zeezout 2,3%, melkpoeder, rijsmiddel: natriumbicarbonaat, ammoniumbicarbonaat, eipoeder , emulgator: mono- en diglyceriden, peper 0,6%, sojameel

Info verbergen

SKU : GFE2000801