Shop online

Sichel Bordeaux Wine Experience

 35.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Meer info € 7.50
Meer info € 9.95
Een wijngeschenk is een klassieker en zal altijd een van de beste, meest luxueuze geschenken blijven. Ook dit wijngeschenk met Sichel Bordeaux is een schot in de roos! De Bordeaux-wijn van topkwaliteit in combinatie met fijne crackers, noten en zwarte olijventapenade is een droomgeschenk voor liefhebbers van wijn en gastronomie.

De Sichel Bordeaux 2016 is een kwalitatieve rode wijn gecreëerd om de smaakpapillen te prikkelen. Het is een fantastische, dense wijn met een intrigerende neus van zwart fruit en kruiden. In de mond is hij afgerond, vol karakter en zijdezacht met veel tannines. Lange, aromatische afdronk. Kan 5 tot 6 jaar bewaard worden.

De fijne Verduijn-crackers met zwarte peper en zeezout zijn perfect om te dippen in de Bois Gentil zwarte olijventapenade. Dit wijngeschenk, afgewerkt met een assortiment noten, is prachtig gepresenteerd in een luxueuze, zwarte geschenkdoos, om uw geschenkervaring naar een hoger niveau te tillen.
  • 1Bordeaux de Sichel 2018, 75 cl
  • 1Domaine du Bois Gentil Tapenade Noir, 120 g
  • 1Noten Mix Vierkant Doosje
  • 1Verduijn's : Black Pepper & Seasalt Crackers, 75 g
  • 1Luxueuse Zwarte Doos
Wat zit erin?

Domaine du Bois Gentil Tapenade Noir, 120 g

Domaine du Bois Gentil gebruikt enkel de beste olijven uit de Provence, Frankrijk, om heerlijke specialiteiten te maken. De Tapenade Verte wordt gemaakt van groene olijven, kappertjes, ansjovis en kruiden.
Ingrediënten: Zwarte olijven (78%), kappers, olijfolie, tijm uit de Provence, zout.

Verduijn's : Black Pepper & Seasalt Crackers, 75 g

Ingrediënten : tarwebloem (gluten), plantaardige margarine (palmvet, water, mono- en dygliceriden uit vetzuren, citroenzuur), maltodextrine (uit maïs), zeezout 2,3%, melkpoeder, rijsmiddel: natriumbicarbonaat, ammoniumbicarbonaat, eipoeder , emulgator: mono- en diglyceriden, peper 0,6%, sojameel

Info verbergen

SKU : GFE2000810