Levering in België (ma.- zat.) Leveringen buiten België? →
Shop online

Simply White boeket & champagne Dom Perignon Vintage 2012

€ 79.50
€ 85.00
€ 125.00
€ 235.50
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Klik hier om de leverdatum te zien Gratis

SKU: GFE2001680

Zo stralend als een fonkelende diamant is dit stijlvolle boeket, met prachtige witte bloemen. Vergezeld van een exclusieve fles Dom Pérignon Vintage 2012 Champagne voor een luxueuze cadeau-ervaring.

Deze feestelijke champagne biedt een fruitige en elegante smaaksensatie. Harmonisch, verfijnd en stijlvol met een fijne mix van Chardonnay en Pinot Noir druiven voor een perfecte balans. Deze Vintage 2012 champagne heeft een stralende fruitigheid met hints van tropisch fruit en tonen van sinaasappelschil. Het pallet is vol en stevig met een sprankelende, zilte afdronk.

De mooie witte rozen in dit boeket worden vergezeld door andere witte bloemen en verschillend seizoensgebonden groen. Het perfecte bloemengeschenk voor verschillende gelegenheden, of het nu een bruiloft, verjaardag, house-warming party of Moederdag is.

Onze meester-bloemist stelt elk boeket met de hand samen met dagverse bloemen en verpakt het boeket zorgvuldig met de stelen in gel-substantie. Op deze manier blijven de bloemen mooi en vers tijdens de verzending en wordt het prachtige boeket in perfecte staat afgeleverd.
  • 1Champagne Dom Pérignon Vintage 2013, 75 cl
  • 1Simply White Boeket - Medium (30 cm)
  • 1Fles Gift Box Antraciet
Wat zit erin?

Champagne Dom Pérignon Vintage 2013, 75 cl

Alcohol 12.5 %

Info verbergen

SKU : GFE2001680

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.