Levering in België (ma.- zat.) Leveringen buiten België? →
Shop online

Simply White boeket & champagne Veuve Clicquot Vintage 2012

€ 79.50
€ 85.00
€ 125.00
€ 235.50
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Uit voorraad!
Terug
Vragen?

SKU: GFE2001679

Zo stralend als een fonkelende diamant is dit stijlvolle boeket, met prachtige witte bloemen. Vergezeld van een exclusieve fles Veuve Cliquot Vintage 2012 Champagne voor een luxueuze cadeau-ervaring.

De Vintage Reserve 2012 Champagne van Veuve Clicquot heeft een krachtig sprankelend met een diep gouden kleur en groenachtige accenten. Deze feestelijke champagne is levendig met een krachtige afdronk. De sprankelende Franse schuimwijn biedt subtiele aroma's van dadels, appels, zwarte bes en kruidige toetsen.

De mooie witte rozen in dit boeket worden vergezeld door andere witte bloemen en verschillend seizoensgebonden groen. Het perfecte bloemengeschenk voor verschillende gelegenheden, of het nu een bruiloft, verjaardag, house-warming party of Moederdag is.

Onze meester-bloemist stelt elk boeket met de hand samen met dagverse bloemen en verpakt het boeket zorgvuldig met de stelen in gel-substantie. Op deze manier blijven de bloemen mooi en vers tijdens de verzending en wordt het prachtige boeket in perfecte staat afgeleverd.
  • 1Champagne Veuve Clicquot Vintage 2012 Reserve in Gift Box, 75cl
  • 1Simply White Boeket - Medium (30 cm)
Wat zit erin?

Champagne Veuve Clicquot Vintage 2012 Reserve in Gift Box, 75cl

De Vintage Reserve 2012 heeft een krachtig sprankelend met een diep gouden kleur en groenachtige accenten. De champagne is levendig met een krachtige afdronk. Hij biedt subtiele aroma's van dadels, appels, zwarte bes en kruidige toetsen.
Land: Frankrijk
Streek: Champagne
Druivensoort: pinot noir, pinot meunier, en chardonnay
Wijnjaar: 2012

Info verbergen

SKU : GFE2001679

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.