Levering in België (ma.- zat.) Leveringen buiten België? →
Shop online

Simply White boeket & prosecco Bottega Gold

€ 79.50
€ 85.00
€ 125.00
€ 235.50
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Klik hier om de leverdatum te zien € 10.50

SKU: GFE2001678

Zo stralend als een fonkelende diamant is dit stijlvolle boeket, met prachtige witte bloemen. Vergezeld van een sprankelende fles Bottega Gold prosecco voor een luxueuze cadeau-ervaring.

Bottega Venetian Gold is een prachtige gouden fles met heerlijke schuimwijn. Deze Prosecco Spumante van Bottega is gemaakt van Glera druiven uit Valdobbiadene is gepresenteerd in een prachtige goudgespoten fantasiefles. Het ideale cadeau om feestelijke gelegenheden te vieren in stijl. Deze prosecco biedt een complexe fruitigheid met fijne smaak en consistente sprankeling.

De mooie witte rozen in dit boeket worden vergezeld door andere witte bloemen en verschillend seizoensgebonden groen. Het perfecte bloemengeschenk voor verschillende gelegenheden, of het nu een bruiloft, verjaardag, house-warming party of Moederdag is.

Onze meester-bloemist stelt elk boeket met de hand samen met dagverse bloemen en verpakt het boeket zorgvuldig met de stelen in gel-substantie. Op deze manier blijven de bloemen mooi en vers tijdens de verzending en wordt het prachtige boeket in perfecte staat afgeleverd.
  • 1Bottega Gold Prosecco Spumante, 75 cl - Alcohol 12%
  • 1Simply White Boeket - Medium (30 cm)
  • 1Fles Gift Box Antraciet

SKU : GFE2001678

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.