Shop online

Sirius Bordeaux Duo

 27.50
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Sinds de oprichting in 1883 door Herman Sichel, toen 65 jaar, hebben zes generaties van de familie Sichel elkaar opgevolgd aan het roer van het bedrijf.
Maison Sichel was de eerste wijnhandelaar die zijn eigen wijnhuis oprichtte in 1967. Het huis combineert al zijn know-how met talent bij het maken van de SIRIUS wijnen. De Sirius wijnen zijn fijne, gesofisticeerde wijnen met de typische kenmerken van Bordeaux.

Sirius Rood heeft een dieprode kleur, een elegant boeket van rode bessen, kersenpitten en cacao en heeft een lange en harmonieuze afdronk. Bij deze wijn ligt de nadruk op evenwicht van drie typische Bordeaux cépages: Merlot, Cabernet Sauvignon en Cabernet Franc. Een streling voor de tong.
De Sirius Wit met kristalheldere, gele kleur biedt een fruitig en bloemig boeket met een elegante houttoets. Een mooi evenwicht tussen de frisheid van de Sauvignon en de volheid en rondheid van de Sémillon.
  • 1Sirius Bordeaux Rode & Witte Wijnbox
Wat zit erin?

Sirius Bordeaux Rode & Witte Wijnbox

Sirius Witte Wijn 2014, 75 cl
Het hoofdbestandeel voor deze heerlijke witte wijn is Sémillon: hetgeen de wijn zijn heldere nuances van tropisch fruit verleent. De Sauvignon Blanc herkennen we in de krokante, speelse zuurtjes en appel nuances. Heldere gele kleur met groene rand. Een uitgesproken neus van bloemen, tropisch fruit, appel en kruisbessen. Verleidelijke toetsen van ananas, mango, vermengt met bloemige toetsen en een enthousiaste zweem van frisse zuurtjes en verse appelbloesems. Een afdronk die men zeer verzorgd en lang dient te noemen. Een grote Bordeauxwijn.
Land: Frankrijk
Streek: Bordeaux
Druivensoort: 50% Sémillon, 50% Sauvignon
Wijnjaar:2014

Sirius Rode Wijn 2012, 75 cl
Sirius Rouge behoort tot de topklasse binnen de Bordeauxwijnen en legt de nadruk op het evenwicht, de finesse en de aromatische harmonie van twee Bordelaise druiven Merlot en Cabernet Sauvignon. Sirius 2012 heeft een donkerrode kleur met paarse gloed. Een levendige, complex boeket met aroma’s van wilde bosvruchten en kersen, elegante hints van zachte kruiden en vanille. Sirius combineert elegantie, finesse en karakter. Een ware streling voor de tong met hints van rijpe kersen en bosbessen. Het pallet biedt zachte tannines die het geheel met de fruitigheid binden tot in de afdronk.
Land: Frankrijk
Streek: Bordeaux
Druivensoort: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon
Wijnjaar: 2012

Info verbergen

SKU : GFE2000083