Cava Pere Ventura Tresor Nature Brut, 75 cl
Het Pere Ventura wijnhuis werd opgericht in 1992 en steunt op een familiale wijntraditie sinds de 19e eeuw. De Cava Pere Ventura Tresor Nature Brut is verfrissend en sprankelend met een delicate en lichtbruisende complexiteit. Deze wijn past perfect als aperitief, met zeevruchten of met andere delicatessen.
Land: Spanje
Regio: Sant Sadurní d’Anoia, Catalonië
Druivensoort: 40% Xarel-lo, 40% Macabeo, 20% Parellada
Jules Destrooper Tinnen Doosje Retro Natuurboterwafels, 75 g
Ingrediënten: Tarwebloem, suiker, boter (18%)(melk), scharreleieren, rijsmiddel: ammoniumbicarbonaat, zeezout.
Allergeneninformatie: Kan ook sporen bevatten van soja, amandelen, hazelnoten en cashewnoten.
Voedingswaardevermelding per 100 g: Energie 1724 kJ / 415 kcal – totale vetten 15 g – verzadigde vetzuren 9,1 g – koolhydraten 65 g – suikers 36 g – eiwitten 5,1 g – zout 0,41 g
Leonidas Cello Zakje Mendiants, 150 g
Ingrediënten : suiker, rozijnen, cacaomassa, volle melkpoeder, cacaoboter, amandelen 8%, pecannoten 8%, hazelnoten 7%, emulgator : sojalecithine, natuurlijk vanillearoma, glucosestroop, honing. Met melkchocolade (min. 30% cacaobestanddelen, min. 22% melkbestanddelen), pure chocolade (min. 54% cacaobestanddelen), witte chocolade (min. 25% droge cacaobestanddelen, min. 22% droge melkbestanddelen).
Kan sporen van gluten (tarwe, gerst) bevatten.
Gemiddelde voedingswaarde per 100g : Energie 2151kJ / 514kcal –Vetten 33g – waarvan verzadigde vetzuren 10g – Koolhydraten 47g – waarvan suikers 38g – Vezels 5g - Eiwitten 9g – Zout 0g
Leonidas Tablet Pure Chocolade 54% Met Geroosterde Cacaobonen, 100 g
Ingrediënten : pure chocolade (min. 54% cacao): cacaopasta, suiker, stukjes gerosteerde cacao bonen (5%), cacaoboter, emulgator: sojalecithine.
Kan sporen van noten, milk en gluten (tarwe) bevatten.
Gemiddelde voedingswaarde per 100g : Energie 2203kJ / 527kcal –Vetten 33g – waarvan verzadigde vetzuren 20g – Koolhydraten 44g – waarvan suikers 41g – Vezels 10g - Eiwitten 6g –Zout <0,1g