Shop online

Stylish White & Champagne

 75.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Uit voorraad!
Terug
Vragen?
Een stijlvol geschenk dat klasse uitstraalt en door de topkwaliteit van de producten volmaakt is in z'n eenvoud.

De Spathiphyllum of de lepelplant is een luchtzuiverende, altijd bloeiende plant die heel gemakkelijk te verzorgen is. Origineel komt deze plant ui Colombia en Venezuela, maar ook in onze contreien floreert de plant goed. Je zet de plant best op een lichtrijke plaats, maar niet in direct zonlicht en de plant mag met z'n wortels in een bodempje water staan.

Deze stijlvolle plant wordt in een stijlvol potje van Koziol aangeboden. Koziol staat bekend om z'n tijdloos en funky design. In de ontwerpen van Koziol zijn het praktische aspect en kunst op een prachtige manier met elkaar verweven.

Dit geschenk wordt aangeboden met de luxueuze Moët en Chandon champagne. Deze iconische champagne word al sinds 1869 volgens de regels van de kunst geproduceerd. De champagne kenmerkt zich door z'n fris fruitig karakter, verleidelijk palet en elegante rijpheid.
  • 1Spathiphyllum
  • 1Koziol Organizer 'Pottichelli M' Wit
  • 1Moët & Chandon Imperial Box 75 cl
Wat zit erin?

Moët & Chandon Imperial Box 75 cl

Robe: Goudgele kleur met groene flikkering
Bouquet: Levendige, intense toetsen van groene appel en citrusvruchten. Frisse, minerale tonen van witte bloesems. Elegante hints van brioche, granen en noten.
Smaakpalet: Vlezige structuur van witte vruchten, zoals peer, perzik en appel. Zachte prikkeling van citrusvruchten en een vleugje kruisbes.
Druivensoort: 30-40% Pinot Noir, 30-40% Pinot Meunieur, 20-30% Chardonnay

Info verbergen

SKU : CADO001445