Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online
Sorteren op: Aanbevolen

Geef sterke drank cadeau


Met een fles kwalitatieve sterke drank betreed je een wereld van grandeur en rijke, verrassende smaken. In onze exclusieve selectie van premium spirits vind je vast je gading als geschenk om je dank of waardering uit te drukken. Zorg voor extra verwennerij en voeg exquise delicatessen zoals Belgische chocolade of hartige snacks toe, afgestemd op de rijke aroma's van de sterke dranken. Of kies een geschenk met daarin ook elegante accessoires die de degustatie naar een nog hoger niveau tillen. Bestel je geschenk online op gift.be en wij zorgen voor een stipte bezorging.

Waarom een geschenkpakket met sterke drank bestellen bij gift.be?
Op Gift.be vind je enkel premium spirits, gecombineerd met verrassende zoete en hartige lekkernijen. De geschenkmanden van gift.be zijn steeds rijkelijk gevuld, verfijnd en boordevol smaak. Je vindt in ons aanbod verschillende soorten sterkedrank zoals Whisky, gin en likeur.

We verpakken elke geschenkpakket zorgvuldig in ons atelier in West-Vlaanderen zodat alle artikelen in perfecte staat aankomen bij de gelukkige ontvanger.

Ziet het afgeleverde geschenkpakket er hetzelfde uit als de afbeelding op de productpagina?
We doen onze uiterste best om de geschenkpakketten samen te stellen zoals op de afbeeldingen op onze website. De spirit van jouw keuze zit sowieso in het pakket. Voor de snacks en chocolade hangen we af van de beschikbaarheid bij onze leveranciers. We zorgen ervoor dat de inhoud van het geschenk minstens dezelfde waarde heeft als het voorbeeld op onze website.

Kan ik het geschenkpakket personaliseren of aanpassen naar de smaak van de ontvanger?
Absoluut! Daarvoor neem je contact op met ons OOOOH-team. Zij begeleiden je naar een gepersonaliseerd geschenk op maat van de ontvanger. Gaat het om een relatiegeschenk? Surf dan zeker ook eens naar onze pagina over gepersonaliseerde relatiegeschenken.

Als je hulp nodig hebt bij het selecteren van de sterke drank en de bijhorende snacks, neem dan contact op met ons OOOOH-team.
Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.